Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

TEDx Mavili Square 2024

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

TEDx Mavili Square 2024

0.0
Περιγραφή
Το TEDx Mavili Square by Terracom, επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά, με θέμα το Renaissance. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κάρολος Παπούλιας στα Ιωάννινα.

Μπορεί η Τεχνητή Νοημοσύνη και τα Ρομπότ να κάνουν τον κόσμο καλύτερο; Πως είναι να ζεις κυριολεκτικά κάτω από τα αστέρια; Μπορεί ένα αντικείμενο να "αναγεννηθεί" αν αλλάξει χέρια ιδιοκτήτη; Πώς διαμορφώνει η γενιά Ζ τα νέα εργασιακά δεδομένα;

Για πρώτη φορά παγκοσμίως μαζί μας θα βρίσκεται η Sophia, the Robot, ο πρώτος πολίτης ρομπότ στον κόσμο και το πρώτο ρομπότ Πρέσβειρα Καινοτομίας για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών στο πρώτο της virtual TEDx talk.

Επιπρόσθετα στην κεντρική σκηνή του TEDx Mavili Square by Terracom θα βρίσκεται ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Ιωάννης Παπαντωνίου, ο οποίος θα μας μιλήσει για την δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών στον τομέα της αναγεννητικής ιατρικής και όχι μόνο. Επίσης, θα γνωρίσουμε τον πρώτο άνθρωπο στον κόσμο που έχει φωτογραφίσει τον έναστρο ουρανό από την κορυφή του Ολύμπου, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασιλακάκο.

Τέλος, με την μοναδική τους ενέργεια οι "Pindos Atletico", θα έρθουν να "ταράξουν" λίγο τα νερά.

Αυτά και άλλα πολλά το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κάρολος Παπούλιας στα Ιωάννινα. Μπείτε στο www.tedxmavilisquare.com, επιλέξτε το εισιτήριο που επιθυμείτε και γίνετε μέρος στο πιο μεγάλο γεγονός της Ηπείρου και όχι μόνο.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (4)

Εισιτήρια

10€ - 25€

Δηλώσεις συμμετοχής και εισιτήρια εδώ.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo