Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΚΕΡΚΥΡΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Έκθεση "19ος, αρχές 20ου αιώνα"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Έκθεση "19ος, αρχές 20ου αιώνα"

0.0
Περιγραφή
Η Κερκυραϊκή Πινακοθήκη, έχει την χαρά να μας παρουσιάσει στα πλαίσια των περιοδικών της εκθέσεων, την έκθεση με θέμα: "19ος αιώνας, αρχές 20ου". 

Ένα επιτελείο καταξιωμένων καλλιτεχνών γεννηθέντες όλοι τον 19ο αιώνα, που έδρασαν μέχρι και τις αρχές του 20ου αιώνα. Όλα τα έργα ανήκουν στην ιδιωτική συλλογή της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης. 

Το εύρος της συλλογής της είναι μεγάλο, γι’ αυτό επιλέχθηκε μέρος αυτής, το οποίο θα παρουσιασθεί σε δύο συνεχόμενες εκθέσεις. 

Η πρώτη θα λάβει χώρα από τις: 15/11/2021 και η δεύτερη από τις 21/02/2022. Οι εκθέσεις αυτές είναι εξέχουσας σημασίας τόσο για την εικαστική τους σπουδαιότητα, όσο και για το ιστορικό αφήγημα. Ένας πλούτος της Κερκυραϊκής κουλτούρας.

Συμμετέχουν οι:
Στέφανος Βούλγαρης, Λυκούργος Κογεβίνας, Σπύρος Πιζάνης, Ελένη Προσαλέντη, Όλγα Προσαλέντη, Αιμίλιος Προσαλέντης, Παύλος Προσαλέντης, Σπύρος Προσαλέντης, Γεώργιος Σαμαρτζής, Σπύρος Σκαρβέλης, Στέφανος Τριβόλης, Περικλής Τσιριγώτης.

και:
Πάνος Αραβαντινός, Ανδρέας Βρανάς, Άγγελος Γιαλλινάς, Στέλιος Δεσσύλας, Νάνσυ Καποδίστρια, Περικλής Κόλλας, Νικόλαος Κουρτελέσης, Βικέντιος Μποκατσιάμπης, Χαράλαμπος Παχής, Μάρκος Πιέρρης, Σπύρος Πλατσαίος.

Από την σχολή Γ Σαμαρτζή: Σ. Δαφνής, Α. Καλόγερος.

Έναρξη πρώτης έκθεσης: Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021, ώρα 19:00.
Έναρξη δεύτερης έκθεσης: Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 (δεν έχει ανακοινωθεί ώρα έναρξης)

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo