Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΧΑΝΙΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει… στα Χανιά
Άλλα, Δωρεάν σινεμά
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει… στα Χανιά
0.0
Περιγραφή
Από τις 13 έως τις 20 Ιανουαρίου 2019, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, θα προβληθούν οι ταινίες που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. 

Εδώ και 20 πλέον χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ’ ένα ‘μακρύ ταξίδι’ επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το "μικρό". 

Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Αυστραλία, καθώς και αρκετές δεκάδες ακόμη, πόλεις της Ελληνικής Περιφέρειας, έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ατέρμονου ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας. 

Τα Χανιά, για 21η συνεχή χρονιά, έχουν εντάξει στις πολιτιστικές τους δραστηριότητες την προβολή του συνόλου του 41ου Εθνικού Διαγωνιστικού Τμήματος του Φεστιβάλ Δράμας. 

Έτσι, σε οκτώ μέρες: 65 ταινίες μικρού μήκους, από 69 σκηνοθέτες, με συνολική διάρκεια περισσότερες από 18 ώρες καθαρού φιλμικού χρόνου, περιμένουν τη θέασή μας, τη μαζική μας συμμετοχή στην αίθουσα, αλλά και συνάμα την αυστηρή μας κριτική.

Δείτε το πρόγραμμα.

Δείτε που παίζεται (1)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΧΑΝΙΑ
Καθημερινά 20:00

13 Ιανουαρίου 2019 - 20 Ιανουαρίου 2019

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017