Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά
"The Merger" Πανελλήνια πρεμιέρα
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
"The Merger" Πανελλήνια πρεμιέρα
0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 103',   Ετος Παραγωγής: 2018,   Χώρα παραγωγής: Αυστραλία

Η Πρεσβεία της Αυστραλίας και ο βραβευμένος ηθοποιός και σεναριογράφος Damian Callinan μας προσκαλούν στην πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας "The Merger", που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της περιοδείας. Το "The Merger" αφηγείται τη διασκεδαστική και συγκινητική ιστορία μιας κοινότητας σε ένα ταξίδι που θα την αλλάξει.

Σκηνοθεσία: Mark Grentell
Σενάριο: Damian Callinan
Πρωταγωνιστούν: Damian Callinan, John Howard, Kate Mulvany, Fayssal Bazzi, Rafferty Grierson, Josh Mcconville, Nick Cody, Angus Mclaren, Stephen Hunter, Penny Cook, Ben Knight, Harry Tseng, Sahil Saluja, Francis Kamara, Aaron Gocs, Zenia Starr, Michelle Brasier, Steve Holt, Matt Davidson

Σύνοψη
Η κοινότητα του Bodgy Creek έχει περάσει και καλύτερες μέρες: ο πληθυσμός της συρρικνώνεται, οι δουλειές είναι λιγοστές και η πινακίδα "Καθαρή Πόλη" έχει βουλιάξει στα σκουπίδια. Το πιο πρόσφατο θύμα της παρακμής του Bodgy Creek είναι η οικονομικά ρημαγμένη τοπική ομάδα αυστραλιανού ποδοσφαίρου. Ο πρώην ποδοσφαιρικός αστέρας Troy Carrington, που ζει ως ερημίτης στις παρυφές τη πόλης, πείθεται να αναλάβει την προπόνηση της ομάδας, έχοντας γίνει φίλος με τον μικρό Neilο οποίος προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τη μαμά του Neil που διαχειρίζεται ένα κοντινό κέντρο προσφύγων, συνωμοτούν για να εντάξουν πρόσφυγες στην ομάδα και να διασφαλίσουν την επιβίωσή της. 

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Η είσοδος στην προβολή είναι ελεύθερη. Απαραίτητη προϋπόθεση η κράτηση της θέσης στην πλατφόρμα εδώ.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017