Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις
Σοφία Ροζάκη έκθεση ζωγραφικής "Flip a switch
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Σοφία Ροζάκη έκθεση ζωγραφικής "Flip a switch
0.0
Περιγραφή
Οι kaplanon galleries παρουσιάζουν από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 9 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα τέχνης ena contemporary, Βαλαωρίτου 9γ, Κολωνάκι, την πρώτη ατομική έκθεση της ζωγράφου Σοφίας Ροζάκη με τίτλο "Flip a switch". 

Αιώνες αφότου ο Καρτέσιος διατύπωσε το περίφημο "cogito ergo sum", ανάγοντας την ερμηνεία της συνειδητότητας στην ίδια την πράξη της σκέψης η οποία στην ουσία αποδεικνύει αυτομάτως την πραγματικότητα της ατομικής ύπαρξης, άρα και την δυνατότητα διερεύνησής της, το ερώτημα παραμένει εξίσου καίριο. Ακόμη και μετά την παρέμβαση της νευροφυσιολογίας και την αναζήτηση οργανικών, φυσιολογικών δεικτών της, η συνειδητότητα παραμένει στο επίκεντρο έντονων αντιπαραθέσεων και πολυσχιδούς έρευνας από επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, φιλοσόφους και ψυχαναλυτές.
[…]
Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά έργων που καταγράφουν στον καμβά μια άλλη, ανεξιχνίαστη έως τώρα πλευρά της συνειδητότητας, μέσω μιας πανδαισίας χρωμάτων και μιας ριζικής απελευθέρωσης της εικαστικής γραφής που σίγουρα οφείλεται στην φρέσκια ματιά και το πηγαίο ταλέντο μιας πολλά υποσχόμενης για το μέλλον νέας δημιουργού. 

Χριστίνα Σωτηροπούλου
Ιστορικός τέχνης

Εγκαίνια: Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 στις 20:00

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017