Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

"Public Book Society" - Κύκλος συναντήσεων LGBTQ λογοτεχνίας

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Public Book Society" - Κύκλος συναντήσεων LGBTQ λογοτεχνίας

0.0
Περιγραφή
Το Public, εγκαινιάζει τη λέσχη ανάγνωσης "Public Book Society" με τον πρώτο κύκλο συναντήσεων να εξερευνά την LGBTQ λογοτεχνία.

Από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τα μέσα Ιουνίου, οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την LGBTQ λογοτεχνία σε εννέα τρίωρες συναντήσεις στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public στο Σύνταγμα, με τη συμμετοχή ανθρώπων του βιβλίου, συγγραφέων, εκδοτών και μεταφραστών.

Με την καθοδήγηση του συγγραφέα Βαγγέλη Προβιά, θα ξανά-διαβαστούν σημαντικά βιβλία της LGBTQ λογοτεχνίας, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν επιπλέον την δυνατότητα εάν επιθυμούν να δοκιμαστούν στη συγγραφή ιστοριών, αλλά και την ευκαιρία να συνομιλήσουν με προσκεκλημένους δημιουργούς. Το Public Book Society είναι ανοιχτό, χωρίς περιορισμούς, σε όποιον αγαπά το βιβλίο και επιθυμεί να "δει" μία δεύτερη ανάγνωση λογοτεχνικών έργων.

• Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 18:00 
Μια συνάντηση γνωριμίας με τον συντονιστή και τα βιβλία που πρόκειται να συζητηθούν. Ανάμεσα στα βιβλία που θα συζητηθούν είναι: "Να τελειώνουμε με τον Έντυ Μπελγκέλ", "Το Παρτάλι", "Ορλάντο", "Να με φωνάζεις με το όνομά σου".

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου εδώ.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017