Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Ψηφιακό Κανάλι Ιδρύματος Ωνάση - πρόγραμμα 13ης εβδομάδας

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ψηφιακό Κανάλι Ιδρύματος Ωνάση - πρόγραμμα 13ης εβδομάδας

0.0
Περιγραφή
Για δέκατη τρίτη εβδομάδα, το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube παρουσιάζει αρχειακές και νέες παραγωγές από το ευρύ φάσμα των δράσεών του.

Γιορτάζουμε τη λήξη της σχολικής χρονιάς, μαζί με τους μικρούς μαθητές, με δύο παραγωγές του διεθνούς φεστιβάλ της Στέγης, Big Bang Festival

Το Big Bang είναι ένα δίκτυο μεγάλων πολιτιστικών κέντρων στην Ευρώπη, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν συναρπαστική, νέα και ευφάνταστη μουσική για παιδιά. Είναι επίσης ένα τρομερά ζωντανό φεστιβάλ που μετατρέπει κάθε χρόνο τη Στέγη σε μια κυψέλη ήχων, μελωδιών και ρυθμών. 

Από την Παρασκευή 26 Ιουνίου, τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν μια τσουγκράνα να παράγει μουσική, μια θερμοφόρα και μια λαμαρίνα να δημιουργούν ηχητικά εφέ στον κινηματογράφο με την οπτικοακουστική παράσταση Χρατς Μπαμ της ομάδας Gnous, ενώ από την 

Τρίτη 30 Ιουνίου βρέφη και νήπια έως 2,5 ετών είναι καλεσμένα σε δείπνο με το Μαμ Μαμ, ένα μαγικό δείπνοσε χορογραφία της Παναγιώτας Καλλιμάνη και μουσική του Σταύρου Γασπαράτου.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου, το Αρχείο Καβάφη αναλύει το τελευταίο ποίημα της σειράς Επτά ποιήματα, Επτά μαθήματα, το "Απολείπειν ο θεός Αντώνιον", και ολοκληρώνει τις επτά συναντήσεις με αφορμή τα ποιήματα του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021