Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά
Προβολή της ταινίας "Nocturne" του Κωνσταντή Φραγκόπουλου
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Προβολή της ταινίας "Nocturne" του Κωνσταντή Φραγκόπουλου
0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 75',   Ετος Παραγωγής: 2016,   Χώρα παραγωγής: Ελλάδα, Βρετανία

Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος
Σενάριο: Malachi Smyth
Πρωταγωνιστούν: Owen Teale, Sasha Alexander, Λένα Παπαληγούρα, Δημήτρη Λάλος, Γιώργος Συμεωνίδης, Λίλλη Μαυρομάτη

Ο βραβευμένος με Τony ερμηνείας Owen Teale, o γνωστός Ser Alliser του Game of Thrones, ηγείται του πολυεθνικού καστ της ταινίας του Κωνσταντή Φραγκόπουλου "Nocturne". Εδώ υποδύεται έναν από τους τρεις ήρωες που κρύβονται από τον κόσμο και τον εαυτό τους σε ένα υπόγειο πάρκινγκ. Η άφιξη ενός μικρού κοριτσιού που χρειάζεται φροντίδα ξυπνάει τη διάθεσή τους για μια νέα αρχή, αλλά η επάνοδος στο φως δεν είναι ποτέ εύκολη.

Μια ταινία για τη δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και τη δύναμη που χρειάζεται για να την κατακτήσουμε, καθώς και για την ανάγκη του κάθε ανθρώπου να ανήκει κάπου, ακόμη κι αν χρειάζεται να περάσει μέσα από δύσκολα μονοπάτια για να φτάσει στον δρόμο που θα του ορίσει τη δική του ταυτότητα. Ένα υπαρξιακό δράμα με δυνατές ερμηνείες.

Αγγλόφωνη με ελληνικούς υπότιτλους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο μουσικός Μιχάλης Μοσχούτης θα συνοδεύσει ζωντανά την ταινία παίζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το μόλις πέμπτο στο κόσμο, καινοτόμο μουσικό όργανο Halldorophone.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη και τους μουσικούς συντελεστές για την έκβαση του εγχειρήματος, καθώς και μια σύντομη παρουσίαση του Halldorophone από τον δημιουργό του Halldor Ulfasson.

Συντελεστές


Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (7)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017