Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Παρουσίαση του δίσκου της Κλεονίκης Δεμίρης "Μαγική Συνταγή"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Παρουσίαση του δίσκου της Κλεονίκης Δεμίρης "Μαγική Συνταγή"

0.0
Περιγραφή
Η "Μαγική συνταγή" είναι ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Κλεονίκης Δεμίρη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος. Μια συνταγή φτιαγμένη από πολλά υλικά, όπως βαλς, τάγκο, μποσανόβα, χασάπικο, τσα-τσα και μπαλάντα.
Τα τραγούδια αυτής της συλλογής, όπως λέει η ίδια η ερμηνεύτρια, της "μίλησαν" από το πρώτο άκουσμα και έτσι γεννήθηκε αυθόρμητα η επιθυμία της να τα τραγουδήσει. Η ερμηνεία της Κλεονίκη Δεμίρη στο "Μενεξεδένια τα βουνά" του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, σε στίχους του Γιάννη Θεοδωράκη, είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα τραγούδια αυτής της συλλογής.

Πολλοί και δημιουργοί, οι Νίκος Πλατύραχος, Γιάννος Αιόλου, Γιώργος Καγιαλίκος, Νίκος Πιτλόγλου, Βιργινία Καραγιώργου, Κώστας Φασουλάς, Ανδρέας Ταρνανάς, Όλγα Μιχελή, Βασίλης Σπανός, Θάνος Ζήσης, Κατερίνα Καναβούρα, Μακάριος Σιγάλας, Σοφία Καμαγιάννη – που μελοποιεί Κωστή Παλαμά - και η ίδια η ερμηνεύτρια υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους, βάζοντας την προσωπική τους σφραγίδα.

Με τη "Μαγική συνταγή" η Κλεονίκη Δεμίρη μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι χωρίς τέλος, ένα ταξίδι με δεκατέσσερις διαφορετικούς προορισμούς. Δεκατέσσερα τραγούδια που το καθένα κουβαλάει τη δική του γεύση και συνθέτουν όλα μαζί την μαγική συνταγή αυτού του δίσκου.

Για το δίσκο θα μιλήσουν οι: Γιώργος Σκίντσας (δημοσιογράφος), Νίκος Θρασυβούλου (δημοσιογράφος), Γιάννα Τριανταφύλλη (μουσική παραγωγός, σκηνοθέτης).

Μαζί θα είναι επίσης: Η Νατάσα Βησσαρίωνος (δημοσιογράφος) και
ο Γιάννης Ξυνόπουλος (δημοσιογράφος- ραδιοφωνικός παραγωγός). 

Παρουσίαση - συντονισμός: Μίνα Μαύρου (δημοσιογράφος - εκδότρια).

Θα παρουσιαστούν ζωντανά τα τραγούδια του άλμπουμ. Στο πιάνο ο Γιώργος Τσοκάνης, στο μαντολίνο και το βιολοντσέλο ο Σταύρος Παργινός και στο ακορντεόν ο Λευτέρης Γρίβας.

Η Κλεονίκη Δεμίρη στο τέλος της παρουσίασης θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του δίσκου της.

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020