Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Παρουσίαση βιβλίου της Μυρτώς Δημητρίου "Ξεδιπλώνοντας Origami μυστικά"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Παρουσίαση βιβλίου της Μυρτώς Δημητρίου "Ξεδιπλώνοντας Origami μυστικά"

0.0
Περιγραφή
Τι κοινό μπορεί να έχει ένα διαστημικό τηλεσκόπιο, 2 άλυτα μαθηματικά προβλήματα, με τη ρομποτική ιατρική και με ένα κομμάτι χαρτί; Πώς μπορείς να δεις μέσα σε μία τσάκιση ένα βουνό και μια κοιλάδα; Μπορεί μία εικαστική τέχνη να γίνει πηγή έμπνευσης για ερευνητές και επιστήμονες;

Όλες οι απαντήσεις κρύβονται στο τέταρτο βιβλίο της Μυρτώς Δημητρίου που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο. Σε αυτό το βιβλίο δίνεται μια διαφορετική εικόνα για την ιαπωνική εικαστική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής, παρουσιάζοντας ιδιαίτερα στοιχεία για τη σύνδεσή της με τα μαθηματικά, την ιατρική και τη διαστημική.

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 20:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, διοργανώνουν παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μυρτώς Δημητρίου με τίτλο "Ξεδιπλώνοντας Origami μυστικά". Το βιβλίου είναι για ηλικίες 7+ αλλά και για ενήλικες.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν origami με την καθοδήγηση της Μυρτώς Δημητρίου. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.   

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo