Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Oμαδική έκθεση "Εμμένεια"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Oμαδική έκθεση "Εμμένεια"

0.0
Περιγραφή
Ο Εικαστικός Επιμελητής Πάρης Καπράλος και η Chili Art Gallery σε συνεργασία με 20 εικαστικούς καλλιτέχνες από τη Ελλάδα και τη Κύπρο παρουσιάζουν την πρώτη έκθεση της νέας σεζόν με διακριτικό τίτλο "Εμμένεια".

Σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο επιμελητής της έκθεσης, Π. Καπράλος, σε κείμενο τεκμηρίωσης της έκθεσης: "Η εμμένεια είναι η κινητήριος δύναμη της αυτοπραγμάτωσης και της εξέλιξης. Η εμμένεια μας επιβάλει να υπηρετούμε το όραμά μας και να συνεχόμαστε με τις αξίες μας, σε πείσμα κάθε κοινωνικής τοξικότητας, και ενάντια στη μιζέρια της καθημερινότητας. Η εμμένεια διαφέρει από την υπομονή -που ενέχει την ανασταλτική έννοια της ανοχής, καθώς χαρακτηρίζεται από την ανυποχώρητη προσήλωση στους στόχους και συνδέεται με μια αταλάντευτη αποφασιστικότητα για να προχωρήσουμε προς την επίτευξη ενός στόχου, ακόμη και αν απαιτείται πολύς χρόνος και προσπάθεια. Η εμμένεια διαφέρει από την επιμονή, καθώς η επιμονή μπορεί να χαρακτηρίζεται από την αδυναμία να προσαρμοστεί σε νέες πληροφορίες ή συνθήκες, ενώ η εμμένεια συνεπάγεται μια σταθερή δέσμευση για επίτευξη στόχων μακροπρόθεσμα. Η εμμένεια είναι κινητήριος δύναμη για να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να επισυμβεί, είναι αυτή που μας κρατά σε κίνηση, αναζητώντας δια

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι: Ναταλία Παπαχρήστου, Κάθριν Τσιριγκούλη, Μάγδα Δημούδη, Χρυσούλα Δεμάγκου, Ανίτα Ξάνθου, Θεόδωρος Αλεξούδης, Constantine Saifoyntinov, Νικόλας Μπαλτζής, Μάκης Ζαχαράτος (ΕΥΘΥΜΙΟΣ), Ageliki Alexandridou, Αλεξάνδρα Μπανταλούκα, Πόλυ Κάνιστρα, Κεβόρκ Μελκονιάν, Λένα Σπάνια, Hare Tahir, Χριστίνα Καλαφάτη, Eisa Baddour, Δημήτριος Κατρισιώτης, Βάνα Λαφαζάνη, Kristina Politidou.

Εγκαίνια: Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες 18:00 - 21:00.

Από τη δεύτερη μέρα μετά τα εγκαίνια η έκθεση θα γίνει διαθέσιμη και διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ARTgrID

Για την έκθεση έχει εκδοθεί κατάλογος στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα διαθέσιμος σε όλους τους επισκέπτες της δωρεάν.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (4)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo