Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Νίκος Κόκκας έκθεση "Ημερολόγιο Καραντίνας"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
κολάζ (Εκθέσεις)

Νίκος Κόκκας έκθεση "Ημερολόγιο Καραντίνας"

0.0
Περιγραφή
Η Αίθουσα Τέχνης "αγκάθι – κartάλος" οργάνωσε και παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Νίκου Κόκκα, με τίτλο "Ημερολόγιο Καραντίνας" H έκθεση ξεκινά το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 12μ.μ. – 6 μ.μ.

H έκθεση "Ημερολόγιο Καραντίνας", ένα σουρεαλιστικό καθημερινό κολάζ ονείρων, συναισθημάτων και παράλληλων εαυτών -εκπληρωμένων ή… ανεκπλήρωτων,- δεν είχε οδηγό ή πλοηγό, αλλά δημιουργήθηκε μέρα με τη μέρα: Το εγχείρημα ξεκίνησε δειλά αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια στις 16.03.2020 στο Ιnstagram. Η ανταπόκριση των "επισκεπτών" εκεί, αλλά και η προτροπή τους, στάθηκαν κίνητρο και δύναμη για τη συνέχιση του project ως την τελευταία μέρα, 04.05.2020.

Το "Ημερολόγιο Καραντίνας" πρωτοπαρουσιάστηκε στις 16 Μαρτίου στον προσωπικό λογαριασμό Instagram του Νίκου και ολοκληρώθηκε στις 4 Μαΐου, την τελευταία μέρα του lockdown. 

Εγκαίνια: Σάββατο 7 Νοεμβρίου, 12μ.μ. – 6 μ.μ. 

Τηρούνται όλα τα μέτρα προφύλαξης για τον Covid-19. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής στην γκαλερί.

Ανοιχτά και κατόπιν ραντεβού.

Ανακοίνωση:
Η Γκαλερί μετά το υποχρεωτικό κλείσιμο λόγω κορωνοϊού ανοίγει και πάλι για το κοινό από 23 Ιανουαρίου 2021.Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021