Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Μίνως Μάτσας "Έξω"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Μίνως Μάτσας "Έξω"

0.0
Περιγραφή
Έξω λοιπόν στον Κήπο του Μεγάρου ο Μίνως Μάτσας. Για πρώτη φορά επί σκηνής, αλλά έξω, σε μια «εξωστρεφή» συνάντηση με τέσσερις φωνές διακεκριμένες, συνοδοιπόρους του στην περιπέτεια της μουσικής: τη Φωτεινή Βελεσιώτου, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Γιάννη Χαρούλη. Η συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής θα θυμίσει στο κοινό παλιές και πρόσφατες επιτυχίες του δημιουργού, ερμηνευμένες από αξιόλογους τραγουδιστές, με τους οποίους συνεργάζεται αυτή την περίοδο σε νέες δισκογραφικές δουλειές, που θα κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο χειμώνα.

Ο συνθέτης Μίνως Μάτσας θα παρουσιάσει τα τραγούδια του καθώς και μουσικά θέματα από τη μικρή, τη μεγάλη οθόνη, το θέατρο και τη δισκογραφία. Μαζί του οκτώ καταξιωμένοι μουσικοί, με τον ίδιο στο πιάνο.

Ο Μάτσας έχει γράψει έργα για τον κινηματόγραφο, το θέατρο, το σύγχρονο χορό, την τηλεόραση... Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τον σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά για την ταινία The Parthenon, καθώς και στις παραστάσεις του Αριστοφάνη Όρνιθες και Ειρήνη, που ανέβηκαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Έχει τιμηθεί με δύο βραβεία μουσικής στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τα σάουντρακ των ταινιών Eduart και Σκλάβοι στα δεσμά τους.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: €10 (τιμή προπώλησης)
Γενική είσοδος: €12 (τιμή κατά την είσοδο)

Προπώληση από: 11 Ιουνίου 2014

Εισιτήρια - Πληροφορίες:
Εκδοτήρια: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα / Ομήρου 8, Αθήνα / Tηλ 210 7282333
Ομαδικές κρατήσεις: Τηλ 210 7282367

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021