Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Παιδί
"Μία Κυριακή με… δημιουργικούς ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού που ζουν στην ίδια πόλη με εμάς!" Ιανουάριος 2019
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
"Μία Κυριακή με… δημιουργικούς ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού που ζουν στην ίδια πόλη με εμάς!" Ιανουάριος 2019
0.0
Περιγραφή
Εικαστικοί και εικονογράφοι, συγγραφείς και δημοσιογράφοι, χορογράφοι και μουσικοί, σκηνοθέτες και ηθοποιοί, σχεδιαστές κοσμημάτων και αρχιτέκτονες, ανήσυχοι κηπουροί και ευρηματικοί σεφ, συναρπαστικοί επιστήμονες και ονειροπόλοι εφευρέτες μοιράζονται τις σκέψεις τους, τα όνειρά τους, τις εμπειρίες τους και οδηγούν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της τέχνης ώστε να νιώσουν και την εμπειρία της δημιουργίας.

Πρόγραμμα:
Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019
Μια Κυριακή με… τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Βαγγέλη Ηλιόπουλο

Το βιβλίο που θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της φαντασίας έχει τίτλο: "Το κουμπί της αγάπης κι ο πρίγκιπας που δεν είναι πια μικρός"
Μπορεί ένα κουµπί, χαρισµένο µε αγάπη, να αλλάξει την ιστορία µιας πολιτείας, της οποίας ο βασιλιάς µιλούσε µε άσχηµο και υποτιµητικό τρόπο και δίχαζε τον λαό; Ναι, όταν ο πρίγκιπας, που δεν είναι πια µικρός, αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αναδεικνύοντας την αξία της αγάπης, που δεν τη φτάνουν όλα τα χρυσά και ασηµένια κοσµήµατα του κόσµου.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019
Μια Κυριακή με…
τον ζωγράφο Αλέκο Κυραρίνη
"Άγγελοι με τυπώματα σε ξύλο και χαρτί."
Σε αυτό το εικαστικό ταξίδι θα γνωρίσουμε τον καλλιτέχνη και το έργο του, θα μιλήσουμε για τεχνικές και χρώματα, και στο τέλος θα βιώσουμε την συναρπαστική εμπειρία της δημιουργίας.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019
Μια Κυριακή με...
την εικαστικό Πένυ Χονδρογιάννη
"Βάζο με λουλούδια σε Plexiglas με ακρυλικά"
Η εικαστικός Πένυ Χονδρογιάννη μοιράζεται μαζί μας πολύτιμα μυστικά για την δημιουργία. Μεταφερόμαστε για λίγο στο εργαστήριό της και μαθαίνουμε τί είναι αυτό που την εμπνέει και πώς αυτή η έμπνευση γίνεται όμορφα έργα τέχνης. Η δική μας δημιουργία θα είναι ένα βάζο με λουλούδια σε Plexiglas με ακρυλικά.Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

12€. Έκπτωση 10% σε αδέλφια.
Όλα τα υλικά παρέχονται από το Μουσείο.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017