Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ματίνα Σταυροπούλου έκθεση ζωγραφικής "Inferno-Purgatorio-Paradiso"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Εικαστικά (Εκθέσεις)

Ματίνα Σταυροπούλου έκθεση ζωγραφικής "Inferno-Purgatorio-Paradiso"

0.0
Περιγραφή
Ανακοίνωση: Σας ενημερώνουμε ότι η έκθεση της Ματίνας Σταυροπούλου "Inferno – Purgatorio- Paradiso" η οποία ήταν προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο {10.11-05.12.20} θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο 2021.
Η ημερομηνία έναρξης της έκθεσης είναι προσεγγιστική. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί.


Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου η γκαλερί "7" παρουσιάζει την 19η ατομική της έκθεση με τίτλο: "Inferno-Purgatorio-Paradiso"(Κόλαση-Καθαρτήριο-Παράδεισος)

Η έκθεση της Ματίνας Σταυροπούλου με αφορμή την Θεία Κωμωδία του Δάντη Αλιγκιέρι διαπραγματεύεται το ιστορικό πρόβλημα της διαχείρισης του χώρου(επίπεδος-προοπτικός) από τη μίμηση της πραγματικότητας έως την προσωπική εμπειρία. Αποτελείται από εικαστικά έργα και κατασκευές (λάβαρα, βιβλία) εμπνευσμένα τόσο από τις Μεσαιωνικές τοιχογραφίες και ταπισερί όσο και από τον αφαιρετικό εξπρεσιονισμό του 20ου αιώνα. Επομένως θέμα της έκθεσης, γίνεται η ίδια η ιστορία της τέχνης από τον Μεσαίωνα ως τα σύγχρονα συστήματα της μοντέρνας τέχνης. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι λάδι, ξηρά παστέλ, κάρβουνο, σινική μελάνη, βερνίκια, υφάσματα, σκυρόδεμα, ξύλα και σκόνες αγιογραφίας.

Επιμέλεια έκθεσης: Εμμανουήλ Μαυρομμάτης

Εγκαίνια: 10 Νοεμβρίου, 18:00-22:00

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021