Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Λέσχες Ανάγνωσης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Ιανουάριος, Φεβρουάριος 2022

Βιβλίο, Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών), Έφηβοι (13 έως και 17 ετών), Μένουμε Σπίτι - Διάφορα, Μένουμε Σπίτι - Παιδί, Άλλες δωρεάν εκδηλώσεις, Δωρεάν παιδικές εκδηλώσεις

Λέσχες Ανάγνωσης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Ιανουάριος, Φεβρουάριος 2022

0.0
Περιγραφή
Η Λέσχης Ανάγνωσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2022 και προσκαλεί παιδιά, εφήβους και ενήλικες στο μαγικό κόσμο των βιβλίων.

Αναλυτικά:
Λέσχη Ανάγνωσης: Παιδικό Βιβλίο | Έρικα
Κυριακή 23/01 | 17.00-18.15 - Πύργος Βιβλίων ΕΒΕ
Σάββατο 29/01 |17.00-18.00 - Μέσω Zoom
Τον Ιανουάριο το ραντεβού της Λέσχης Ανάγνωσης του Κέντρου Πολιτισμού για τους μικρούς βιβλιόφιλους, με συντονίστρια τη θεατροπαιδαγωγό Άρτεμη Μάνου θα πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά! Αφορμή για τη συνάντηση του μήνα είναι το βιβλίο "Έρικα" της Ρουθ Βάντερ Ζι.

Λέσχη Ανάγνωσης: Εφηβικό Βιβλίο | Θέλω να γίνω συγγραφέας
Κυριακή 30/01 | 11.00 - Μέσω Zoom
Τον Ιανουάριο η Εφηβική Λέσχη του ΚΠΙΣΝ κλείνει ένα χρόνο και συνεχίζει με ενθουσιασμό τις συναντήσεις της, με συντονίστρια τη συγγραφέα Στέλλα Κάσδαγλη. Το βιβλίο που θα διαβάσουμε τον Ιανουάριο μαζί είναι το "Θέλω να γίνω συγγραφέας" της Πάολα Τζανόνερ. 

Λέσχη Ανάγνωσης: Εάν αυτό είναι ο άνθρωπος
Δευτέρα 31/01 | 18.30-20.30 - Πύργος Βιβλίων ΕΒΕ
Tετάρτη 26/01 |18.30-20.30 - Μέσω Zoom
Από τον Ιανουάριο, η Λέσχη Ανάγνωσης, με συντονίστρια την ποιήτρια και μεταφράστρια Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη, πραγματοποιείται και διαδικτυακά! Την τελευταία Δευτέρα του μήνα, 31 Ιανουαρίου, οι βιβλιόφιλοι δίνουν το καθιερωμένο ραντεβού στον Πύργο Βιβλίων του ΚΠΙΣΝ για να συζητήσουν το βιβλίο που διάβασαν κατά την διάρκεια του μήνα που πέρασε. Tην Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση διαδικτυακά μέσω Zoom! 

Λέσχη Ανάγνωσης: Παιδικό Βιβλίο | Το παιδί που στο κεφάλι του φυτρώσε ένα δέντρο
Κυριακή 20/2 | 17.00-18.15 - Πύργος Βιβλίων ΕΒΕ 
Σάββατο 26/2 |17.00-18.00 - Μέσω Zoom
Τον Φεβρουάριο το ραντεβού της Λέσχης Ανάγνωσης του Κέντρου Πολιτισμού για τους μικρούς βιβλιόφιλους με συντονίστρια τη θεατροπαιδαγωγό Άρτεμη Μάνου, θα πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά! Αφορμή για τη συνάντηση του μήνα είναι το βιβλίο "Το παιδί που στο κεφάλι του φύτρωσε ένα δέντρο" της Ροδούλας Παππά. 

Λέσχη Ανάγνωσης: Εφηβικό Βιβλίο | Aν έρθεις σαν τον άνεμο
Κυριακή 27/02 | 13.00 - Μέσω Zoom
Τον Φεβρουάριο συνεχίζουμε με ενθουσιασμό τη Λέσχη Ανάγνωσης για εφήβους, με συντονίστρια τη συγγραφέα Στέλλα Κάσδαγλη. Το βιβλίο που θα διαβάσουμε τον μαζί είναι το Αν έρθεις σαν τον άνεμο της Τζάκλιν Γούντσον. Γι’ αυτή τη συνάντηση, 30 μέλη από 12 έως 16 ετών, δίνουν ραντεβού διαδικτυακά, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 13.00, για να ανακαλύψουν κι άλλους κόσμους που περιμένουν να δημιουργηθούν από τους ίδιους τους αναγνώστες, δηλαδή εμάς.

Λέσχη Ανάγνωσης: Μονόγραμμα
Tετάρτη 23/02 |18.30-20.30 - Μέσω Zoom
Τον Φεβρουάριο, η Λέσχη Ανάγνωσης, με συντονίστρια την ποιήτρια και μεταφράστρια Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη, πραγματοποιείται και διαδικτυακά! Την τελευταία Δευτέρα του μήνα, 28 Φεβρουαρίου, οι βιβλιόφιλοι δίνουν το καθιερωμένο ραντεβού στον Πύργο Βιβλίων του ΚΠΙΣΝ για να συζητήσουν το βιβλίο που διάβασαν κατά την διάρκεια του μήνα που πέρασε. Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση διαδικτυακά μέσω Zoom!

Μέτρα Covid-19:
Για τις οδηγίες ασφαλούς λειτουργίας του χώρου, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό COVID-19, παρακαλούμε δείτε στο covid19.gov.gr

Ανακοίνωση: Λόγω των αλλεπάλληλων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, παρακαλούμε πριν την έξοδό σας να επικοινωνήσετε με το χώρο της εκδήλωσης μήπως υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, καθώς και για να βεβαιωθείτε για τα ισχύοντα μέτρα προστασίας.

Δείτε που παίζεται (2)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (2)
2 στην περιοχή ΑΘΗΝΑ

Εισιτήρια

Ελεύθερη συμμετοχή, με ηλεκτρονική προεγγραφή. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στους παραπάνω συνδέσμους. 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022