Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Led Zeppelin Symphonic στο Ηρώδειο

Συναυλίες - Live

Led Zeppelin Symphonic στο Ηρώδειο

0.0
Περιγραφή
Η μουσική του μεγαλύτερου για πολλούς συγκροτήματος της ροκ, καταξιωμένοι τραγουδιστές της βρετανικής σκηνής και μεγάλη Συμφωνική Ορχήστρα, συμπράττουν για να παρουσιάσουν τα μεγαλύτερα hits των θρυλικών Led Zeppelin. 

Για πάνω από 50 χρόνια οι Led Zeppelin λατρεύονται από εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Το "Led Zeppelin Symphonic" είναι μια γνήσια και αυθεντική παρουσίαση της μουσικής του συγκροτήματος, με την προσθήκη συμφωνικής ορχήστρας, που δημιουργεί για τους fans των Zeppelin μια συναρπαστική εμπειρία που ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη.

Τρεις φανταστικοί ερμηνευτές της ροκ ενώνονται στη σκηνή μαζί με μια ροκ μπάντα που απαρτίζεται από διαλεκτούς μουσικούς του Ηνωμένου Βασιλείου, υπό την καθοδήγηση του διάσημου κιθαρίστα Andy Martin και την συμμετοχή του θρυλικού drummer των "Thunder", Harry James. Μαζί τους, κορυφαία Συμφωνική Ορχήστρα, υπό την καθοδήγηση του του γνωστού μας από το "Queen Symphonic" μαέστρου Richard Sidwell. Ο Richard Sidwell είναι ο εμπνευστής και ενορχηστρωτής του "Led Zeppelin Symphonic", ο ίδιος μαέστρος που βρίσκεται πίσω από την εκπληκτική παγκόσμια επιτυχία του "Queen Symphonic" που μάγεψε και το ελληνικό κοινό, σε 2 sold out παραστάσεις στο Ηρώδειο! 

Την ερμηνεία αναλαμβάνουν 3 τραγουδιστές της βρετανικής μουσικής σκηνής: Peter Eldridge, Jesse Smith, Mollie Marriott.

Δείτε που παίζεται (1)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (8)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΑΘΗΝΑ

Εισιτήρια

 Από 32€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021