Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Σινεμά

Κύκλος Προβολών ''Where The Wild Things Are'' στο Exile Room

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Κύκλος Προβολών ''Where The Wild Things Are'' στο Exile Room

0.0
Περιγραφή
To Exile Room ξεκινά τις προβολές της νέας σεζόν με έναν μήνα αφιερωμένο στη μυστηριώδη, αντιφατική και περίπλοκη σχέση μας με τα ζώα και τη φύση γύρω μας, μέσα από δύο απροσδόκητα ντοκιμαντέρ που καλύπτουν με τρόπο μαγικό την απόσταση από το σκοτεινό παραμύθι στη δυστοπική επιστημονική φαντασία.

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου
Lynx Mαν (2023)
Σκηνοθεσία: Juha Suonpää / Διάρκεια: 82’
Κουβαλώντας περήφανα εκλεκτικές συγγένειες με τον διαβόητο "Grizzly Man" του Werner Herzog, ο Φινλανδός Hannu διαθέτει μια απαράμιλλη αγάπη και σύνδεση με τη φύση. Όμως το ζώο που περισσότερο απ’ όλα έχει κλέψει την καρδιά του είναι ο σπάνιος ευρωπαϊκός λύγκας: Σαν σύγχρονος σαμάνος, ο Hannu φορά μια μάσκα ζώου και διασχίζει βάλτους και πυκνή βλάστηση προκειμένου να ξεδιαλύνει τα μυστήρια του ακριβοθώρητου αυτού αιλουροειδούς. 

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου
Fauna (2023)
Σκηνοθεσία: Pau Faus / Διάρκεια: 74’
Σε ένα δάσος στα περίχωρα της Βαρκελώνης, ένας ηλικιωμένος βοσκός και το κοπάδι του ζουν δίπλα σε ένα high-tech εργαστήριο που διεξάγει πειράματα σε ζώα. Αυτοί οι δύο διαμετρικά αντίθετοι κόσμοι αντικρίζουν καθημερινά ο ένας τον άλλον, όντας δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ένα ντοκιμαντέρ επιστημονικής φαντασίας για τους μετα-πανδημικούς καιρούς που διανύουμε.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo