Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Κύκλος διαλέξεων "Η σύγχρονη τέχνη στη Biennale της Βενετίας (2007-2022)"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Κύκλος διαλέξεων "Η σύγχρονη τέχνη στη Biennale της Βενετίας (2007-2022)"

0.0
Περιγραφή
Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης φιλοξενεί τη σειρά συναντήσεων "Contemporary Art Talks" που έχει στόχο να διερευνήσει το ευρύ και σύνθετο πεδίο της σύγχρονης τέχνης. 

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς  περιλαμβάνει τον Κύκλο Διαλέξεων "Η σύγχρονη τέχνη στη Biennale της Βενετίας (2007-2022)".

Ο συγκεκριμένος κύκλος τεσσάρων διαλέξεων αποτελεί συνέχεια του πρώτου κύκλου για τη Σύγχρονη Τέχνη, που παρουσιάστηκε από τον Παντελή Τσάβαλο τον Μάρτιο και Απρίλιο 2023 ("Τι είναι αυτό που κάνει τη σύγχρονη τέχνη τόσο διαφορετική, τόσο ελκυστική και τόσο αμφιλεγόμενη;") και αποτελεί μια μεγάλη εικονική περιήγηση στα πιο ενδιαφέροντα και πιο σημαντικά έργα σύγχρονης τέχνης που παρουσιάστηκαν στη Μπιενάλε της Βενετίας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια (2007-2022). Η παλαιότερη, μεγαλύτερη και σημαντικότερη Biennale τέχνης μάς παρέχει τη δυνατότητα, κάθε δύο χρόνια να παρατηρούμε το φαινόμενο της καλλιτεχνικής δημιουργίας σε όλο τον κόσμο έτσι όπως παρουσιάζεται στη μεγάλη αυτή συνάντηση της παγκόσμιας τέχνης.

Ο κύκλος παρουσιάζει μια επιλογή από έργα των κεντρικών αφηγήσεων των επιμελητών και του σκεπτικού που διαμόρφωσε τις επιμελητικές τους προτάσεις, αλλά και έργα των εθνικών συμμετοχών, καθώς και των παράλληλων εκθέσεων.

Οι διαλέξεις θα γίνονται στα ελληνικά.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Δια ζώσης συναντήσεις: 
Εισιτήριο 4 διαλέξεων 35€
Cycladic Friends 25€
Πληροφορίες: 210 7228321

On line παρακολούθηση:
Εισιτήριο 4 διαλέξεων 20€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo