Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Δωρεάν

Κωνσταντίνος Πάτσιος έκθεση "The scrambled papers theory (Η θεωρία των κωδικοποιημένων χαρτιών)"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
contemporary art

Κωνσταντίνος Πάτσιος έκθεση "The scrambled papers theory (Η θεωρία των κωδικοποιημένων χαρτιών)"

0.0
Περιγραφή
Η έκθεση The scrambled papers theory (Η θεωρία των κωδικοποιημένων χαρτιών) του Κωνσταντίνου Πάτσιου θα παρουσιαστεί στην γκαλερί alma Contemporary Art Gallery, από τις 28 Μαρτίου.

Ο Κωνσταντίνος Πάτσιος τιτλοφορεί τη νέα του δουλειά "The Scrambled Papers theory". Αν το ασυνείδητο δομείται ως γλώσσα, η αντιπαράθεση των "κωδικοποιημένων χαρτιών" του, δομεί έναν νέο επικοινωνιακό κώδικα.

Η διττή ερμηνεία του τίτλου είναι επίσης ένα παίγνιο, μια έμμεση αναφορά στο Αυγό, ως συγκερασμού της υλικότητας της τέχνης με τη γεύση, και ως αρχέτυπου της δημιουργίας και της γέννησης. "Το εικαστικό μου έργο έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός άλλου σώματος" αναφέρει ο καλλιτέχνης. "Στο σύνολο του έργου μου υπάρχει μια ψυχαναλυτική διάσταση, και εμμονή με την αυτόματη γραφή. Η δουλειά μου έχει να κάνει με τη δόμηση του τυχαίου. Όλα τα μικρά χάρτινα σπαράγματα τοίχων της πόλης και στιγμών της ίδιας μου της ζωής μεταμορφώνονται σε μια υπερπραγματικότητα που αντλεί τη δύναμή της από το ασυνείδητο, υιοθετεί την άναρχη, ελεύθερη δόμησή του, εκφράζει επιθυμίες και φόβους μέσα από τη γλώσσα των συμβόλων, και αναδύεται μέσα από τη λογική του ονείρου, εκεί όπου όλα είναι πιθανά".

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo