Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

"Kids are Right"

Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών), Έφηβοι (13 έως και 17 ετών), Μένουμε Σπίτι - Παιδί

"Kids are Right"

0.0
Περιγραφή
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου), το KIDOT αφιερώνει όλο τον Νοέμβριο στα Παιδιά και παρουσιάζει το νέο του πρότζεκτ "Kids are Right".

Στο πλαίσιο του "Kids are Right", το KIDOT σε συνεργασία με 10 φορείς, διοργανώνει 10 βιωματικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο και στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των παιδιών για τα δικαιώματα τους, αλλά και την κινητοποίηση μικρών και μεγάλων για δράση.

Οι δράσεις
To KIDOT -με οδηγό τη Χάρτα Δικαιωμάτων του Παιδιού- προσεγγίζει βιωματικά κάθε δικαίωμα μέσα από μία δράση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με έναν φορέα που μοιράζεται το ίδιο όραμα και αποδεδειγμένα έχει υπερασπιστεί το παιδί και τα δικαιώματα του.

Κάθε δράση θα έχει πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά, τα οποία μέσω ενός εργαστηρίου θα εξερευνήσουν περισσότερα για το εκάστοτε δικαίωμα, ενώ θα μοιραστούν με βιωματικό τρόπο τις σκέψεις, τα όνειρα και τις προσδοκίες τους.

Οι φορείς
Στο "KIDS are RIGHT" συμμετέχουν οι φορείς: Διεθνής Αμνηστία, Χαμόγελο του Παιδιού, Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, El Sistema Greece, Iasis και Entify Kids, In Common, Ίσον, Οργάνωση Γη, Peace Journalism Lab του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ, η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας. Αρωγός όλου του project είναι η Unicef.

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στη δράση που σας ενδιαφέρει εδώ.

Ανακοίνωση:
Οι ώρες στο πρόγραμμα παρακάτω είναι ενδεικτίκες.

Δείτε που παίζεται (2)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (2)
2 Χώροι στην περιοχή ΑΘΗΝΑ
Καθημερινά 09:00 - 21:00
Καθημερινά 09:00 - 21:00

19 Νοεμβρίου 2021 - 30 Νοεμβρίου 2021

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021