Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις

Janet Kapuya έκθεση ζωγραφικής "Βαθιά Βλέμματα"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Janet Kapuya έκθεση ζωγραφικής "Βαθιά Βλέμματα"

0.0
Περιγραφή
Ανακοίνωση:
Η εκδήλωση ακυρώθηκε.

Η Έκθεση "Βαθιά Βλέμματα" της Janet Kapuya, παρουσιάζεται στο A Liar Man από την Κυριακή 29 Μαρτίου έως και την Κυριακή 12 Απριλίου.

Η Janet Kapuya μαθήτευσε δίπλα στον Μπότη Θαλασσινό, ειδικό σε παστέλ και προσωπογραφίες που είναι και η προτίμησή της. Εκεί βρίσκει ενδιαφέρον... στο βλέμμα, γιατί είναι η γλώσσα της ψυχής, που δεν μπορεί να κρύψει, αυτά που μπορούν τα λόγια.

Η εικαστική ερμηνεία του βλέμματος, η προσπάθεια του καλλιτέχνη να περάσει τα συναισθήματα μέσα από την τέχνη, η δυνατότητά του να ερμηνεύσει την ένταση, τα σιωπηρά μηνύματα, είναι μια πρόκληση γι'αυτόν όσο και η αισθητική διάσταση και θεωρία. Το έργο της Janet Kapuya αντλείται από την απέραντη αγάπη της για τα ζώα και τη συνεχή και ακατάπαυστη προσπάθεια να ερμηνεύσει το βλέμμα τους, την αναγκαιότητα της ύπαρξής τους. Η απεικόνιση της μορφής τους, του τρόπου που κοιτάζουν μέσα από την πολυχρωμία και η ακρίβεια της τέχνης της, οδηγεί στην αποτύπωση του ουσιώδους και της απλής ομορφιάς.

Στόχος της η ανάγκη να υπογραμμίσει τη σημασία της προστασίας, φροντίδας και αγάπης για τα αδέσποτα ζώα και την αντανάκλαση της πράξης αυτής στα παιδιά μας, την οικογένεια και την κοινωνία γενικότερα. 100.000 αδέσποτα υπάρχουν μόνο στην Αττική και υπολογίζεται ότι περίπου μισό εκαττομύριο βρίσκονται στους δρόμους της Ελλάδας. 

Η έκθεση τελείται υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Ουρουγουάης. Μαζί της σε αυτή την προσπάθεια βρίσκεται ο Σύνδεσμος Λατινοαμερικανών & Ισπανών Ελλάδος Asclaye Grecia και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017