Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

INNOVATHENS Workshops: Οκτώβριος 2020 - Digital Marketing

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

INNOVATHENS Workshops: Οκτώβριος 2020 - Digital Marketing

0.0
Περιγραφή
Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, επιστρέφει φέτος το φθινόπωρο με ένα ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες! 

Παράλληλα με το INNOVATHENS Academy, αυτό τον Οκτώβριο, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε διαφορετικούς κλάδους του Digital Marketing μέσα από μια σειρά πιστοποιημένων workshops συνολικής διάρκειας 24 ωρών.

Την εισήγηση των εργαστηρίων κάνει ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος.

Πιο αναλυτικά, στις 19 και 20 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Certificate στο Digital Marketing & SEO, ένα πρόγραμμα διάρκειας 8 ωρών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τη γνώση τους στις μηχανές αναζήτησης.

Και η συνέχεια έχει… social media! Στις 22 και 23 Οκτωβρίου, μέσα από το Certificate στα Social media, εστιάζουμε στα πιο διάσημα κοινωνικά δίκτυα, το Facebook, το Instagram, το Pinterest και το YouTube, μαθαίνουμε πώς να διαχειριζόμαστε σε βάθος τα εργαλεία τους αλλά και πώς πετυχαίνουμε τους στόχους της διαφήμισής μας.

Τελικά, is content the king; Αυτό θα το διαπιστώσουμε στο τελευταίο πιστοποιημένο workshop για τον Οκτώβριο, και συγκεκριμένα στις 26 και 27 του μήνα, με το Certificate στο Content Marketing. Μέσα σε 8 ώρες, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να σχεδιάζουν επιτυχημένο περιεχόμενο και ιστορίες (storytelling), να αναγνωρίζουν ποιες ιστορίες αξίζει να επικοινωνηθούν αλλά και πώς να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα δημοφιλέστερα social media ως εργαλεία marketing και δημοσίων σχέσεων.

Όλα τα workshops απευθύνονται σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας που επιθυμούν να εξελιχθούν στον κλάδο τους, σε εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους, σε ελεύθερους επαγγελματίες, σε φοιτητές και απόφοιτους ανεξαρτήτως ειδικότητας που θέλουν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους αλλά και σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Πότε:
Certificate στο Digital Marketing & SEO | 19 & 20.10.2020
Certificate στα Social Media | 22 & 23.10.2020
Certificate στο Content Marketing | 26 & 27.10.2020
Ώρες: 17.30 – 21.30 (Ώρα προσέλευσης: 17.15) 

Πού: INNOVATHENS (περιορισμένες θέσεις) και μέσω ZOOM (περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων)

Εγγραφές στην σελίδα του INNOVATHENS.

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Κόστος: 50€/workshop (Digital Marketing & SEO – Social Media), 60€/workshop (Content Marketing)
Κόστος συμμετοχής & για τα 3 workshops: 140€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020