Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Χορός
In Progress Feedback Festival (IPFF) 2019
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
In Progress Feedback Festival (IPFF) 2019
0.0
Περιγραφή
Tο In Progress Feedback Festival (IPFF), φεστιβάλ – θεσμός του Κινητήρα, κλείνει φέτος τα δέκα χρόνια ύπαρξής του και θα πραγματοποιηθεί τη χρονική περίοδο από 29/03/2019 έως και 01/04/2019 στην Αθήνα. Γιορτάζουμε την επετειακή έκδοση του πρώτου φεστιβάλ στην Ελλάδα που εστίασε στη δημιουργική διαδικασία και στη σχέση του δημιουργού με το κοινό του, παρά στο τελικό αποτέλεσμα.

Κύριος στόχος του In Progress Feedback Festival είναι η έρευνα, ο πειραματισμός και οι τρόποι με τους οποίους επηρεάζονται τα υπό διαμόρφωση έργα. Η ιδιαιτερότητα του IPFF έγκειται σε δύο πολύ σημαντικές λειτουργίες του: την εξέλιξη του έργου και την ανατροφοδότηση. Λειτουργίες που απαιτούν ιδιαίτερη ευαισθησία, τόλμη και επικαιροποίηση των γνώσεών μας.

Για τα δέκα χρόνια του IPFF, εκτός από τις διαγωνιζόμενες ομάδες – που επιλέγονται μετά από αίτηση – θα προσκληθούν καλλιτέχνες που πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια από το φεστιβάλ, να παρουσιάσουν μέρος της δημιουργικής τους διαδικασίας, να κάνουν residency, να προσφέρουν εργαστήρια, να παρέχουν mentoring στους διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες καθώς και ν΄αποτελέσουν την κριτική επιτροπή.

Φέτος, οι ομάδες που φιλοξενούνται αποτελούνται από ξεχωριστές προσωπικότητες κυρίως του χορού και της performance: τρεις Ελληνίδες που ζουν στο εξωτερικό και μοιράζονται είτε σπάνια είτε για πρώτη φορά τη δουλειά τους με το ελληνικό κοινό, και τρεις συμμετοχές από καλλιτέχνες με ισχυρή παρουσία στον χώρο των παραστατικών τεχνών στην Ελλάδα. Επιπλέον, με αφορμή τον επετειακό χαρακτήρα των 10 χρόνων του φεστιβάλ, προσκεκλημένες θα είναι η Κατερίνα Δρακοπούλου και η Άρτεμις Λαμπίρη, δυο καλλιτέχνιδες που αναδείχθηκαν μέσα απ’ τον διαγωνισμό.

Το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (9)

Εισιτήρια

8€, 10€, 12€
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων: 21 0924 8328 | [email protected]

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017