Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Η Dillon στην Αθήνα

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Η Dillon στην Αθήνα

0.0
Περιγραφή
H συνθέτης και πιανίστρια Dillon (Dominique Dillon de Byington) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 9 Οκτωβρίου 2019, στο ιστορικό κτίριο του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός.

Γεννημένη στη Βραζιλία και με έδρα το Βερολίνο, η Dominique Dillon de Byington, γνωστή και ως Dillon, είχε πάντα ένα σαφές όραμα για την τέχνη της. Η ταλαντούχος τραγουδίστρια, συνθέτης και πιανίστρια έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο στούντιο άλμπουμ, "The Unknown" και "This Silence Kills", τα οποία η ίδια περιγράφει ως ένα ενιαίο μουσικό πρότζεκτ το οποίο λέει μια ιστορία. 

Αυτή την άνοιξη η Dillon επιστρέφει με το νέο της EP "When Breathing Feels Like Drowning" σε συνεργασία με τον Klangkünstler Samuel Savenberg (SSSS), το οποίο περιλαμβάνει νέο δικό της υλικό αλλά και διασκευές με πιάνο και ηλεκτρονικές ηχητικές παρεμβάσεις. Μετά από μία συνεχή περιοδεία με χορωδίες και brass μουσικά όργανα, η Dillon θα μας παρουσιάσει τα πρώτα της solo piano shows.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Α' Ζώνη: 22€  
Β' Ζώνη: 18€  
Άνω Διάζωμα: 15€ 

Οι θέσεις στον εξώστη δεν είναι αριθμημένες. Η πρόσβαση στον εξώστη γίνεται από σκάλες.

Προπώληση: Ηλεκτρονικά στοViva.gr, Tηλεφωνικά στο 11 876 | Καταστήματα Wind | Reload Stores | Seven Spots | Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης - Evripidis Bookstores | Viva Kiosk Συντάγματος και Τεχνόπολης

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020