Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Fever Ray στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Συναυλίες - Live
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Punk (Μουσική)

Fever Ray στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

0.0
Περιγραφή
Υπάρχουν πολλά είδη μουσικής, υπάρχουν πολλές φωνές και πολλοί καλλιτέχνες και υπάρχει και το Karin Dreijer που με τους Fever Ray αναδεικνύει την κρυφή γοητεία του γκροτέσκο. Αυτού του ανεξερεύνητου μείγματος αλλόκοτου, τρομακτικού και υπερβολικού που έρχεται να προκαλέσει, να σοκάρει αλλά και ταυτόχρονα να ασκήσει μια ακατανίκητη έλξη στους θεατές του. Και όλα μπορεί να συμβούν...

Σε αυτή την ατμόσφαιρα θα μας μυήσει το σουηδικής καταγωγής gender fluid Karin Dreijer που έρχεται ως Fever Ray στις 14 Ιουλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, για μία σπάνια ζωντανή μουσική παράσταση, αποδεικνύοντας ότι η μουσική τόλμη και φαντασία δεν έχουν όρια. Με έναν πολύτιμο δίσκο στα μπαγκάζια του, το Radical Romantics - ένα από τα πιο αυθεντικά και ριζοσπαστικά μουσικά project των τελευταίων χρόνων που βρέθηκε σε πολλές μουσικές λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ της περσινής χρονιάς - το Karin Dreijer κάνει στάση στην Αθήνα.

Οι Fever Ray δεν είναι γνωστοί μόνο για τη μουσική τους, αλλά και για την τολμηρή αισθητική του έργου τους το οποίο μοιάζει περισσότερο με ένα μανιφέστο πάνω στην ύπαρξη ως πολιτική πράξη. Στo επίκεντρο των show των Fever Ray είναι τα ζητήματα της ταυτότητας, της έκφρασης του φύλου και της σεξουαλικότητας μέσα από punk σκοπιά και goth αισθητική. Η ατμόσφαιρα μιας "βικτoριανής" εποχής αναβιώνει μαζί με την παρακμιακή ατμόσφαιρα του μεσοπολέμου. Σπαρακτικές φωνές, ρευστή σεξουαλικότητα, μεταμφιέσεις, παιχνίδια ρόλων συνθέτουν μια εικόνα όπου όλα είναι γελοία και τρομακτικά ταυτόχρονα. Όπου όλα μπορεί να συμβούν. Ή να μη συμβούν. Η στοιχειωμένη disco των Fever Ray παίζει με το φως και το σκοτάδι και νοηματοδοτεί εκ νέου τα τραγούδια της μπάντας που νομίζαμε ότι ξέρουμε, αλλά θα ακούσουμε ξανά από την αρχή.

Δείτε που παίζεται (1)

Open Space
ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
Accesibility
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (4)
Πρόγραμμα (1)

Εισιτήρια

Golden Arena 60€
Arena 45€
A 60€
B 50€
C 45€
D 40€
E 35€

Σημεία Προπώλησης:
Ηλεκτρονικά: more.com
τηλεφωνικά 211 7700 000
more spots
Nova | Public | Ευριπίδης | Viva Spot Τεχνόπολης

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 14.00 στο δίκτυο more.com

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo