Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Ευανθία Ρεμπούτσικα στις Αχαρνές

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ευανθία Ρεμπούτσικα στις Αχαρνές

0.0
Περιγραφή
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα συνεχίζει το ταξίδι, κάνοντας στάση αυτή τη φορά στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, στις Αχαρνές Αττικής, όπου και θα δώσει συναυλία την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 21.00.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει μουσικές από βραβευμένα soundtracks όπως το "Baharat" ή αλλιώς "Πολίτικη Κουζίνα", το "Babam ve oglum" το οποίο βραβεύτηκε με το Discovery Soundtrack Award στη Γάνδη, το "Ulak" καθώς και συνθέσεις από την πρόσφατη δουλειά της για τις ταινίες "Birleşen Gönüller", "Nadide hayiat" και "Iftarlik gazoz ". Θα ακουστούν επίσης μουσική και τραγούδια από το άλμπουμ της "Το Aστέρι και η Eυχή" καθώς και έργα από τις θεατρικές παραγωγές "Φθινοπωρινή Iστορία", "Το Τρίτο Στεφάνι" και "Συρανό ντε Μπερζεράκ". Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από τη μουσική και τα τραγούδια της δουλειάς για την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, "1968" .

Στη σκηνή, συνοδοιπόροι της, τρεις μουσικοί: ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, ο Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι και ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο. 

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Βραδιές Πολιτισμού στις Αχαρνές".

Δείτε που παίζεται (0)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Γενική είσοδος 10€
Προπώληση 7€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020