Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Ευανθία Ρεμπούτσικα "Γυναίκες της Μεσογείου"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ευανθία Ρεμπούτσικα "Γυναίκες της Μεσογείου"

0.0
Περιγραφή
Στις 24 και 25 Νοεμβρίου το κοινό του Κολλεγίου Αθηνών, υποδέχεται την πρωτότυπη μουσική παράσταση τις "Γυναίκες της Μεσογείου"!

Το interactive κι απρόσμενο αυτό project, που τιτλοφορείται "Γυναίκες της Μεσογείου", φέρει πλατιά την υπογραφή της οικοδέσποινας και δημιουργού της παράστασης, Ευανθίας Ρεμπούτσικα! Οι προσφιλείς ήχοι και μελωδίες της Ευανθίας, δεν περιορίζονται μόνο στο Αιγαίο, τον Πόντο και την Μικρά Ασία, αλλά ξανοίγονται σε όλη την Μεσόγειο!

Μ’ ένα τρόπο σαγηνευτικό, που συνταιριάζει την υπέροχη μουσική της δημιουργού, με τους ήχους και τις γυναικείες ευαισθησίες ολάκερης της Μεσογειακής λεκάνης. Η πολυβραβευμένη μας συνθέτης και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα με το ανυπέρβλητο μουσικό της σύνολο, υποδέχεται πέντε κορυφαίες φωνές της Μεσογείου και παρουσιάζουν μαζί στο Ηρώδειο ένα εντελώς καινούργιο, εντυπωσιακό και πάντα ταξιδιάρικο πρόγραμμα πάνω σε δικές της μουσικές και τραγούδια.

Η πολυβραβευμένη συνθέτης και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα με το μουσικό της σύνολο, υποδέχονται τέσσερις υπέροχες φωνές, την σπουδαία Mor Karbasi στα Εβραϊκά, την απαράμιλλη Gülseven Medar στα Τουρκικά, την εξαιρετική Mira Wagih στα Αραβικά καθώς και την ταλαντούχα Ελληνίδα Δήμητρα Σελεμίδου και παρουσιάζουν μαζί ένα εντυπωσιακό και πάντα ταξιδιάρικο πρόγραμμα πάνω σε δικές της μουσικές και τραγούδια.

Μετάκληση καλλιτεχνών: Θράσος Ειρήνης

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

VIP 60€
A Ζώνη 50€
Β Ζώνη 40€
Γ Ζώνη 30€

Προπώληση:
Ηλεκτρονικά : viva.gr - artinfo.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Public
Τηλεφωνικά στο 2109213310
Πληροφορίες: 2109213310 & www.artinfo.gr

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo