Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
ERGO Marathon Expo 2018
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
ERGO Marathon Expo 2018
0.0
Περιγραφή
Από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, επιστρέφει η μεγαλύτερη εγχώρια Έκθεση στον κλάδο του Αθλητισμού, της Διατροφής, της Υγείας και του Αθλητικού Τουρισμού, η ERGO Marathon Expo 2018. Η διεθνής Έκθεση που συνοδεύει τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου, θα λάβει χώρα και φέτος, στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Η ERGO Marathon Expo, εδώ και 11 συναπτά έτη φιλοξενεί τους σημαντικότερους leaders στο χώρο του αθλητισμού που την επιλέγουν τόσο για να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, όσο και για να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις του κλάδου. Αθλητική ένδυση και υπόδηση, αθλητικά gadgets και αξεσουάρ, αθλητική διατροφή, προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, προπονητικές υπηρεσίες, ενεργειακά ποτά, κέντρα αποκατάστασης και θεραπείας, αλλά και όλες οι σημαντικές διεθνής αθλητικές διοργανώσεις, είναι ορισμένες από τις κατηγορίες των εκθεμάτων που θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το κοινό κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων όπως εκπαιδευτικά προγράμματα, ομιλίες, δράσεις στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλλά και δρώμενα ψυχαγωγικού χαρακτήρα με αθλητικό πρόσημο. 

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017