Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

"Εργαστήριο Ζωγραφικής | Για ενήλικες" στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Εργαστήριο Ζωγραφικής | Για ενήλικες" στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

0.0
Περιγραφή
Η εκδήλωση είτε έχει ακυρωθεί, είτε αναβληθεί, λόγω κορωνοϊού.• Κύκλος 1
Θάλασσα: Ξεκινώντας από μια περιήγηση στην έκθεση του ιδρύματος και στα έργα του Κώστα Τσόκλη, μπαίνουμε στη "μαγεία" της τέχνης του και παρατηρούμε τις ιδιαιτερότητες του δικού του τοπίου. Αναζητώντας τρόπους έκφρασης του θέματος "θάλασσα", "νερό", "βράχια", "βυθός", "αντανακλάσεις", απομονώνουμε αυτά τα θέματα, τα παρατηρούμε και τα ζωγραφίζουμε, χρησιμοποιώντας ακουαρέλα, ακρυλικό αλλά και ανάγλυφα υλικά. Με την εικαστικό Ελένη Δελή.
7, 14, 21 Οκτωβρίου 4, 11, 18 Νοεμβρίου 2020

• Κύκλος 2
Τέχνη, ελληνική παράδοση, μυθολογία & ιστορία I: Με αφετηρία την αναδρομική έκθεση ζωγραφικής του σημαντικού καλλιτέχνη Θεόφιλου Χατζημιχαήλ, περιηγούμαστε στα έργα του, τον "ζωγραφίζουμε", αλλά και καταπιανόμαστε με θέματα παράδοσης, μυθολογίας και  ιστορίας. Ερχόμαστε σε επαφή με άλλους καλλιτέχνες μέσα από τη νεοελληνική και τη σύγχρονη τέχνη, που διαπραγματεύτηκαν τέτοια θέματα, μέσα από το χώρο των εικαστικών
και του θεάτρου. Παρατηρούμε φόρμες μέσα από την παραδοσιακή και λαϊκή μας εικονογραφία, μυθικές φιγούρες και αναζητάμε προσωπικούς και σύγχρονους τρόπους έκφρασης. Με την εικαστικό Ελένη Δελή.
13, 20, 27 Ιανουαρίου 3, 10, 17 Φεβρουαρίου 2021

• Κύκλος 3
Τέχνη, ελληνική παράδοση, μυθολογία & ιστορία II: Σε συνέχεια του προηγούμενου κύκλου, προσπαθούμε να αποδώσουμε στον τρισδιάστατο χώρο θέματα που υπάρχουν στη ζωγραφική του Θεόφιλου, στο θέατρο σκιών καθώς και θέματα της ελληνικής παράδοσης και μυθολογίας και μαθαίνουμε να κατασκευάζουμε μια κουΐντα θεάτρου. Με τον εικαστικό Ανάργυρο Πασχάλη.
7, 14, 21 Απριλίου 12, 19, 26 Μαΐου 2021

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: 2μ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Κόστος συμμετοχής ανά κύκλο: 140€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021