Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική
Ελένη Καραΐνδρου "Tous des oiseaux"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ελένη Καραΐνδρου "Tous des oiseaux"
0.0
Περιγραφή
Η Ελένη Καραΐνδρου μας ξεναγεί στην περιπέτεια του νέου της άλμπουμ Tous des oiseaux από την ECM New Series, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την AN Music. Το άλμπουμ κυκλοφορεί ήδη στον τόπο μας και περιλαμβάνει δύο νέα έργα της συνθέτριας, τη μουσική για την παράσταση του Λιβανο-Καναδού Wajdi Mouawad, Tous des oiseaux, μεγάλη επιτυχία του Παρισινού Εθνικού Θεάτρου La Colline, και τη μουσική για την ταινία του Ιρανού Payman Maadi, Bomb, a love story, που απέσπασε υποψηφιότητα στο 12ο Asia Pacific Screen Awards.

Η Ελένη Καραΐνδρου θα πλαισιωθεί από τον σπουδαίο Έλληνα ζωγράφο Χρήστο Μποκόρο, στον οποίο ανήκει το εξώφυλλο του δίσκου της και τον Σωκράτη Σινόπουλο, συνθέτη και δεξιοτέχνη της Πολίτικης λύρας και του λαούτου, συνεργάτη της Ελένης Καραΐνδρου από το 2001 (Τρωάδες), ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της ECM.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, σολίστ όπως οι: Βαγγέλης Χριστόπουλος όμποε, Αλέξανδρος Μποτίνης βιολοντσέλο, Ντίνος Χατζηιορδάνου ακορντεόν, Γιάννης Ευαγγελάτος φαγκότο και μαζί τους η Σαββίνα Γιαννάτου φωνή, ο Σωκράτης Σινόπουλος Πολίτικη λύρα-λαούτο και η Ελένη Καραΐνδρου πιάνο, θα χαρίσουν στους φίλους και το κοινό χρώματα και ήχους από τα νέα της έργα.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Νίκος Βοζίκης της ΑΝ Music.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Συντελεστές


Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017