Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

Εγγραφές στον 1ο κύκλο προγραμμάτων έμπνευσης και ενδυνάμωσης "βικΤΩΡιΑ ΤΩΡΑ"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Εγγραφές στον 1ο κύκλο προγραμμάτων έμπνευσης και ενδυνάμωσης "βικΤΩΡιΑ ΤΩΡΑ"

0.0
Περιγραφή
Έχεις γνωρίσει ποτέ σου κάποιον καλλιτέχνη; Τι είναι η τέχνη; Πώς επιμελείται κανείς μία έκθεση; Τι σημαίνει προφορική ιστορία; Ποια είναι η διαφορά της performance με τον χορό και το θέατρο;

Νοεμβριος 2020 - Ιανουάριος 2021
Το Victoria Square Project προσκαλεί παιδιά και νέους να δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα έμπνευσης και ενδυνάμωσης! Από τον Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο παιδιά ηλικίας 4-12 ετών και νέοι 13-20 ετών θα γνωρίσουν τον κόσμο της σύγχρονης τέχνης μέσα από τη μουσική, τον χορό, τη ζωγραφική και τις χειροτεχνίες.

Προγράμματα: 
• Νέοι Καλλιτέχνες
Παιδιά 4-12 ετών
Έχεις γνωρίσει ποτέ σου κάποιον καλλιτέχνη; Τι είναι η Pop Art; Μπορούν τα αγαπημένα σου αντικείμενα να γίνουν έργα τέχνης; Έλα στο Victoria Square Project να περιηγηθούμε μαζί στον κόσμο της σύγχρονης τέχνης μέσα από παιχνίδια, χειροτεχνίες και πολλή φαντασία. Στο τέλος του κάθε κύκλου οι μικροί καλλιτέχνες θα εκθέσουν τα έργα τους στο σαλόνι του Victoria Square Project.

• Νέοι Συν-Επιμελητές / Νέες Συν-Επιμελήτριες
Νέοι 13-20 ετών
Τι είναι η τέχνη; Πώς επιμελείται κανείς μία έκθεση; Τι σημαίνει προφορική ιστορία; Ποια είναι η διαφορά της performance με τον χορό και το θέατρο; Νέοι και νέες της Βικτώριας θα επισκεφτούν χώρους τέχνης, θα κάνουν εργαστήρια με σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες, θα εκτεθούν σε καλλιτεχνικά ρεύματα και θα εκφραστούν δημιουργικά.

Το πρόγραμμα έμπνευσης & ενδυνάμωσης βικΤΩΡια ΤΩΡΑ απευθύνεται σε παιδιά και νέους της Βικτώριας και όχι μόνο. Περιλαμβάνει μια σειρά από εικαστικά εργαστήρια, θεωρητικές διαλέξεις, επισκέψεις σε εργαστήρια καλλιτεχνών, μουσεία και εκθέσεις και δημιουργικό παιχνίδι, με στόχο την επαφή των παιδιών και των νέων με την καλλιτεχνική σκηνή της Αθήνας, την ανάδειξη της δημιουργικότητας, την έμπνευση και την ενδυνάμωση της προσωπικότητας τους.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί γύρω από βασικά ζητήματα ταυτότητας αλλά και την οικοδόμηση μιας νέας ισχυρής αθηναϊκής ταυτότητας από όλους τους κατοίκους της, ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής τους.

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Δωρεάν συμμετοχή.

Οι θέσεις των εργαστηρίων είναι περιορισμένες 
Πληροφορίες - συμμετοχές:
Victoria Square Project
Ελπίδος 13, 104 34 Αθήνα
[email protected]
21 3044 2783

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020