Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Εγγραφές σε Σεμινάριο Δημιουργικής Φωτογραφίας 2020 του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
φωτογραφία (Εκθέσεις)

Εγγραφές σε Σεμινάριο Δημιουργικής Φωτογραφίας 2020 του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας

0.0
Περιγραφή
Το πρόγραμμα των μαθημάτων – εργαστηρίων Δημιουργικής Φωτογραφίας διαρθώνεται σε δύο  αυτοτελείς κύκλους (ακαδημαϊκά εξάμηνα). Στόχος του προγράμματος είναι η διερεύνηση της φωτογραφίας ως μέσο δημιουργικής έκφρασης και ως σύγχρονη καλλιτεχνική πρακτική, η εξάσκηση του κριτικού βλέμματος, η εξοικείωση με τις τεχνικές και την τεχνολογία του μέσου και η δημιουργία ολοκληρωμένου portfolio.

• Δημιουργική Φωτογραφία – 1ος Κύκλος - Τμήματα για αρχάριους
O πρώτος κύκλος μαθημάτων αποσκοπεί στην εξοικείωση με την αισθητική, τις πρακτικές της σύγχρονης φωτογραφίας και τις απαραίτητες τεχνικές, που θα βοηθήσoυν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης και εξερεύνησης, αναδεικνύοντας τη δική τους δημιουργική προσέγγιση. O κύκλος αυτός είναι εισαγωγικός και απευθύνεται σε άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία. 

Θα λειτουργήσουν τρία τμήματα:  
κάθε Πέμπτη από 29 Οκτωβρίου έως 25 Φεβρουαρίου (10:30 – 13:30)
κάθε Πέμπτη από 29 Οκτωβρίου έως 25 Φεβρουαρίου (18:30 – 21:30) 
κάθε Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έως 26 Φεβρουαρίου (18:30 – 21:30)

• Δημιουργική Φωτογραφία – 2ος Κύκλος - Τμήματα για προχωρημένους 
Ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων αποσκοπεί στη διερεύνηση σε βάθος της αισθητικής και της πρακτικής της σύγχρονης φωτογραφίας καθώς και την εξέλιξη σε τεχνικό και δημιουργικό επίπεδο. Στον κύκλο αυτό οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να αναπτύξουν περαιτέρω τα δικά τους φωτογραφικά ενδιαφέροντα και το προσωπικό τους ύφος και αφετέρου να αναζητήσουν τη δική τους μεθοδολογία για την παραγωγή φωτογραφικού έργου, με τελικό στόχο τη συγκρότηση portfolio. Ο κύκλος αυτός απευθύνεται σε άτομα που διαθέτουν προηγούμενη εξοικείωση ή σε όσους έχουν παρακολουθήσει τον πρώτο κύκλο. 

Θα λειτουργήσουν δύο τμήματα: 
κάθε Δευτέρα από 2 Νοεμβρίου έως 1 Μαρτίου (18:30 – 21:30)
κάθε Τετάρτη από 21 Οκτωβρίου έως 3 Μαρτίου (18:30 – 21:30).

Διδάσκουσα: Ηώ Πάσχου 
Διάρκεια: 15 εβδομάδες
Σύνολο ωρών: 45 

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων χορηγείται στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας και πραγματοποιείται ομαδική έκθεση που παρουσιάζει μέρος της δουλειάς των σπουδαστών.Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

280€
Η εγγραφή κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 120 € μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε απευθείας στη γραμματεία του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας. Το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να καταβληθεί σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις των 80€. Για καταβολή του ποσού εφάπαξ προσφέρεται έκπτωση 30€ (πριν από την έναρξη των μαθημάτων).
Για εγγραφές εδώ

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020