Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Εγγραφές σε εργαστήριο - Θέατρο Τέχνης για όλους: Ενότητα "Θέατρο Τέχνης - Για Ενήλικες"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Εγγραφές σε εργαστήριο - Θέατρο Τέχνης για όλους: Ενότητα "Θέατρο Τέχνης - Για Ενήλικες"

0.0
Περιγραφή
Το Θέατρο Τέχνης προτείνει φέτος μια σειρά πρωτότυπων εργαστηρίων, που απευθύνονται σε διαφορετικές ηλικίες και διάφορες επαγγελματικές ομάδες. 

Θέατρο Τέχνης - "Για Ενήλικες"

Εργαστήρια για ενήλικες που επιθυμούν να εκφραστούν μέσα από το θέατρο. 
Στόχος του εργαστηρίων είναι η χαρά της δημιουργίας, της επικοινωνίας, της συλλογικότητας και της έκφρασης μέσα από τη θεατρική διαδικασία. Έχουν ως αφορμή ένα θεατρικό κείμενο ή ένα λογοτεχνικό έργο και επικεντρώνονται πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Τα εργαστήρια θα διαμορφώνονται και θα εμπλουτίζονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

• Πρώτο εργαστήριο
"Πηνελόπες και Πηνελοπιάδες": Μια αφορμή για να εξερευνήσουμε την "οδύσσεια" κάθε γυναίκας

Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, στο πλαίσιο του προγράμματος "Θέατρο Τέχνης για όλους" που εγκαινιάζει με τη νέα θεατρική σεζόν 2020-21, καλεί γυναίκες κάθε ηλικίας και επαγγέλματος να λάβουν μέρος σε ένα πρωτότυπο εργαστήριο θεατρικής έκφρασης με θέμα τη γυναίκα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Η "Πηνελοπιάδα", το διήγημα της πολυβραβευμένης Μάργκαρετ Άτγουντ ("Η ιστορία της Θεραπαινίδας", "Διαθήκες" Booker 2019 κ.ά.) που αφηγείται μια "άλλη οδύσσεια", αυτή της Πηνελόπης, γίνεται η αφορμή και το όχημα για ένα συναρπαστικό ταξίδι που θα οδηγήσει στην αφήγηση της οδύσσειας κάθε γυναίκας. Του χτες αλλά και του σήμερα.

Οι ενδιαφερόμενες δε χρειάζονται να έχουν καμία προηγούμενη θεατρική εμπειρία. Ζητούμενο εδώ δεν είναι η εμπειρία, ούτε οι ικανότητες ή το ταλέντο, αλλά η λαχτάρα για ουσιαστική επικοινωνία, γνώση και έκφραση μέσα από το θέατρο. .

Επιπλέον, οι συμμετέχουσες στο εργαστήριο θα προσκληθούν μετά το πέρας των συναντήσεων-μαθημάτων, να παρακολουθήσουν πρόβες της παράστασης που σχεδιάζεται να ανέβει στο Θέατρο Τέχνης σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη τον Μάρτιο 2021. 

Διδάσκουσα: Μαριάννα Καλμπάρη 

1 Νοεμβρίου-6 Δεκεμβρίου 2020
Σύνολο 20 ώρες
3 ώρες κάθε Κυριακή, ώρα 5.30-8.30 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 5.30-10.30
Χώρος: Θέατρο Τέχνης - Φρυνίχου 14, Πλάκα
Πληροφορίες-εγγραφές: 210-3603941, Δευτέρα έως Παρασκευή 1μμ-5μμ ή στείλτε e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο [email protected]

Να σημειωθεί ότι στο Θέατρο Τέχνης εφαρμόζονται σχολαστικά όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19. Στις εγγραφές θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς λόγω των μέτρων, ο αριθμός των συμμετεχόντων επιβάλλεται να είναι περιορισμένος.

Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Συνολικό κόστος: 300€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020