Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Εγγραφές σε εργαστήρια - Θέατρο Τέχνης για όλους: Ενότητα "Θέατρο Τέχνης- Για επιχειρήσεις"

Διαλεξεις - Σεμιναρια

Εγγραφές σε εργαστήρια - Θέατρο Τέχνης για όλους: Ενότητα "Θέατρο Τέχνης- Για επιχειρήσεις"

0.0
Περιγραφή
Το Θέατρο Τέχνης προτείνει φέτος μια σειρά πρωτότυπων εργαστηρίων, που απευθύνονται σε διαφορετικές ηλικίες και διάφορες επαγγελματικές ομάδες. 

Θέατρο Τέχνης- "Για επιχειρήσεις" (Πρόγραμμα Business)
Εργαστήρια ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες επαγγελματιών και επιχειρήσεων.
Εργαστήρια που στοχεύουν στην καλλιέργεια της επικοινωνίας, του πνεύματος ομαδικότητας και των εκφραστικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων. Τα εργαστήρια θα διαμορφώνονται και θα εμπλουτίζονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.
  
• Πρώτο εργαστήριο (Νοέμβριος 2020/ διάρκεια: 3 ημέρες)
"Βασικές αρχές επικοινωνίας"
Μέσα από τεχνικές, ασκήσεις, παιχνίδια ρόλων και αυτοσχεδιασμούς, οι συμμετέχοντες/ουσες εξοικειώνονται καταρχάς με την έκθεσή τους σε κοινό. Μαθαίνουν τη γλώσσα του σώματος, τους κώδικες της πειθούς, τη στοχευμένη και ουσιαστική απεύθυνση στο κοινό. Ασκούνται στην σωστή και "ζωντανή" ανάγνωση κειμένων, μαθαίνουν πώς να δώσουν μια "καλή" συνέντευξη διεκδικώντας μια θέση εργασίας, πώς να κάνουν ενδιαφέρουσα την παρουσίαση ενός θέματος, πώς να κεντρίσουν και να διατηρήσουν αμείωτη την προσοχή του ακροατή ή του κοινού τους. Με λίγα λόγια, μαθαίνουν πώς το θέατρο μπορεί να τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι επαγγελματίες.
Διδάσκουσες: Μαριάννα Καλμπάρη, Μαρίζα Τσίγκα
Παρασκευή 6 Νοεμβρίου (5μμ-8μμ), Σάββατο 7 Νοεμβρίου (5μμ-8μμ), Κυριακή 8 Νοεμβρίου (2-5μμ)
Σύνολο 9 ώρες
Κόστος 120€
Χώρος: Θέατρο Τέχνης - Φρυνίχου 14, Πλάκα

• Δεύτερο εργαστήριο(Δεκέμβριος 2020/ διάρκεια: 2 ημέρες)
"Κατασκευάζοντας εταιρική δημοσιότητα μέσα από τον Πολιτισμό."
Εργαστήριο που στοχεύει στην εκμάθηση σύγχρονων και επιδραστικών εργαλείων για τη δημιουργία δημοσιότητας μέσα από την επικοινωνιακή προβολή της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που βασίζεται σε δράσεις πολιτισμού.
Το εργαστήριο επιδιώκει να εξηγήσει με επάρκεια και μέσα από συγκεκριμένες μεθόδους και παραδείγματα το πόσο συμφέρουσα και πολύτιμη είναι για την προβολή και την επικοινωνία μια εταιρείας η ισχυρή ένταξη των πολιτιστικών δράσεων στην ομπρέλα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της.
Διδάσκων: Άρης Ασπρούλης 
Σάββατο 5 Δεκεμβρίου: 4-7μμ, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 4-7μμ
Σύνολο 90€
Χώρος: Θέατρο Τέχνης - Φρυνίχου 14, Πλάκα

Για ιδιώτες: πληροφορίες-εγγραφές στο 210-3603941, Δευτέρα έως Παρασκευή 1μμ-5μμ ή στείλτε e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο [email protected]

Για εταιρίες: μπορείτε να λάβετε μέρος στο προγραμματισμένο εργαστήριο ή να ζητήσετε να προγραμματιστεί ειδικά για την εταιρία σας εργαστήριο σε χρόνο και τόπο επιλογής σας (στο θέατρο ή στην έδρα της εταιρίας σας). Επικοινωνήστε μαζί στο 210-3603941, Δευτέρα έως Παρασκευή 1μμ-5μμ ή στείλτε e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο [email protected]

Ανακοίνωση: Τα εργαστήρια δεν θα ξεκινήσουν τις ημερομηνίες που αναγράφονται. Αλλά θα ξεκινήσουν μόνο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και τα μέτρα κατά της πανδημίας

Φωτογραφίες & Βίντεο (5)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΑΘΗΝΑ
Καθημερινά 00:00 - 23:59

23 Οκτωβρίου 2020 - 4 Δεκεμβρίου 2020

Εισιτήρια

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες παραπάνω.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020