Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Contermporary Groundbreakers:H Victoria Siddall συζητά με την Αφροδίτη Γκόνου

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Contermporary Groundbreakers:H Victoria Siddall συζητά με την Αφροδίτη Γκόνου

0.0
Περιγραφή
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Σύγχρονης Τέχνης και της δράσης με τίτλο Contemporary Groundbreakers που επιμελείται η Αφροδίτη Γκόνου, Σύμβουλος Προγράμματος Σύγχρονης Τέχνης του Μουσείου, η Victoria Siddall έρχεται στην Αθήνα για μια συζήτηση με θέμα: "Πώς ο κόσμος της τέχνης πρωτοπορεί στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής".

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:00.

Η Victoria Siddall, μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον χώρο της τέχνης, είναι Σύμβουλος Στρατηγικής σε μουσεία και επιχειρήσεις και δραστηριοποιείται διεθνώς υποστηρίζοντας τη βιωσιμότητα στον κόσμο της τέχνης. Παλαιότερα διετέλεσε Γενική Διευθύντρια της Frieze. Aρχικά, ίδρυσε την Frieze Masters και στη συνέχεια διηύθυνε τις εκθέσεις τέχνης Frieze στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες και στη Σεούλ.

Το 2020, η Siddall συνίδρυσε την Gallery Climate Coalition – έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό μελών που στόχο έχει τη δημιουργία ενός περιβαλλοντικά υπεύθυνου κόσμου της τέχνης. Διαθέτει περισσότερα από 900 μέλη σε 42 χώρες, τα οποία έχουν δεσμευτεί να μειώσουν κατά 50% τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έως το 2030. Η Siddall είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Gallery Climate Coalition και συνεργάζεται με περιβαλλοντικές οργανώσεις για θέματα στρατηγικής, συνηγορίας και συγκέντρωσης οικονομικών πόρων.

Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Studio Voltaire, μιας μη κερδοσκοπικής γκαλερί και συγκροτήματος στούντιο καλλιτεχνών στο Λονδίνο, το οποίο άνοιξε πρόσφατα εκ νέου, μετά από ένα μεγάλο έργο ανακαίνισης. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ampersand και της Frieze.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 8€ | Δωρεάν για τους Cycladic Friends
Live Streaming: 5€ | Δωρεάν για τους Cycladic Friends 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo