Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
Chocolate Fest 2019
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Chocolate Fest 2019
0.0
Περιγραφή
Το Chocolate Fest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας αφιερωμένο στην πιο αθώα και ταυτόχρονα ένοχη απόλαυση της ζωής, έρχεται από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου σ’ ένα ερωτικό και γευστικό τετραήμερο, μετατρέποντας την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σ’ ένα εργοστάσιο σοκολάτας, με σκοπό να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους. Για τέσσερις μέρες θα συγκεντρωθούν στην Τεχνόπολη εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο υλικό και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν. 

Για τρεις μέρες, από τις 14 μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων μετατρέπεται σε ένα πραγματικό εργοστάσιο σοκολάτας όπου πάνω από 40 εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chef και τεχνίτες της γεύσης δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο υλικό.

Παράλληλα happenings, θεματικά περίπτερα,dj set, live cooking από διάσημους chef, workshops και εκπαιδευτικές εκθέσεις καθώς και πολλές εκπλήξεις θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ. 

Στο πλαίσιο του Chocolate Fest θα πραγματοποιηθούν Εκπαιδευτικά Workshops. Oι Ελένη Ψυχούλη - Madame Ginger - Άρης Φλόκας - EMI’S CUPCAKES - Le Monde με Pastry Chef την Ευγενία Δελτσίδου - Τάσος Θεοδοσιάδης - Γωγώ Δελογιάννη θα μας μυήσουν στα μυστικά της σοκολάτας. Δηλώστε συμμετοχή είτε στο [email protected], οι θέσεις συμμετοχής ανά σεμινάριο να είναι περιορισμένες.

Παράλληλα όλες τις μέρες διεξαγωγής του Chocolate Fest και σε διάφορες ώρες, γνωστοί σεφ αλλά και food bloggers θα μας εισάγουν στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής με ευφάνταστες ιδέες για συνταγές πιο σοκολατένιες από ποτέ στο Live Cooking του φεστιβάλ.

Δείτε το πρόγραμμα των Workshops και του Live Cooking εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Γενική Είσοδος: 3€

Σημεία προπώλησης: viva.gr, 11876, Reload, Seven spots, Media Markt, viva kiosk, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία.

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017