Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Βαγγέλης Γκιόκας έκθεση ζωγραφικής "Εικονο - Μουσείο"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Βαγγέλης Γκιόκας έκθεση ζωγραφικής "Εικονο - Μουσείο"

0.0
Περιγραφή
Από 19 Ιανουαρίου, παρουσιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης "Αστρολάβος- Δεξαμενή", η νέα ατομική έκθεση ζωγραφικής του Βαγγέλη Γκιόκα, με τίτλο: "Εικονο - Μουσείο".

Στη νέα του αυτή έκθεση ο καλλιτέχνης παρουσιάζει σειρά ζωγραφικών έργων σε καμβά και σε παλιούς χάρτες. Αφορμή η Μυθολογία - Μυθοπλασία, το Παραμύθι, η Ιστορία της Τέχνης. Μυθικά εικονικά ταξίδια, συνδυασμένα με προσωπικές καθημερινές ιστορίες, που δημιουργούν κόσμους και εικόνες τόσο οικείους αλλά και τόσο ονειρικούς ταυτόχρονα.

Τα μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης προηγούμενων χρόνων συνεχίζονται καθώς στη νέα αυτή έκθεση του καλλιτέχνη, με ζωγραφικά μέσα αυτή τη φορά, γίνεται αναφορά σε έργα σταθμούς της Ιστορίας της Τέχνης. Με χιούμορ ο καλλιτέχνης σχολιάζει αποδομώντας και ξαναχτίζοντας την φιλολογία κάθε έργου. Σε κάποια έργα ανοίγει μία συνομιλία-διάλογο εικονολατρικά ή ένα κονταροκτύπημα ανάμεσα στους προσκεκλημένους δημιουργούς. Αυτοσαρκαστικά έργα στα οποία η εικόνα του σαρκάζει και σατιρίζει εύλογα χρησιμοποιώντας στερεότυπα.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021