Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Χορός

Athens Festival Urban Dance Contest "Breakdance and All Style Battle"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Athens Festival Urban Dance Contest "Breakdance and All Style Battle"

0.0
Περιγραφή
Ανακοίνωση: Η εκδήλωση αναβάλλεται.

Οι χορευτές προπονούνται στον δρόμο, σε αίθουσες χορού, σε πλατείες και υπόστεγα. Ο καθένας αναπτύσσει το προσωπικό του στυλ. Τρεις γύροι, τριάντα δευτερόλεπτα. Ο πρώτος χορευτής ξεκινά. Απαντά στην πρόκληση ο δεύτερος. Ερώτηση και απάντηση. Την μουσική, άγνωστη στους διαγωνιζόμενους, την ορίζει ένας dj. Στόχος, η νίκη.

Για πρώτη φορά, το Φεστιβάλ Αθηνών παρουσιάζει στο πρόγραμμά του μια "μάχη" μπρέικντανς και χιπ χοπ (breakdance and hip hop battle). Τα "Battles" ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του ’70 στην Αμερική. Συχνά αποτέλεσαν τρόπο επίλυσης διαφορών ανάμεσα στις συμμορίες των γκέτο. Στην Ελλάδα, η κουλτούρα των "Battles" έφτασε στη δεκαετία του ’90.

Με τη συμμετοχή χορευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με καταξιωμένους κριτές, τα battles θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες. Την πρώτη μέρα (20 Ιουνίου) η κατηγορία θα είναι Break 1vs1 και θα συμμετέχουν μόνο break dancers ατομικά, ενώ τη δεύτερη ημέρα (21 Ιουνίου) θα είναι All Style Hip Hop 2vs2 και θα διαγωνιστούν ζευγάρια από διαφορετικά στυλ (hip hop, break, popping, locking). 

Οι προκριματικοί, κλειστοί για το κοινό, θα ξεκινούν στις 2 το μεσημέρι, ενώ οι τελικοί, ανοιχτοί για το κοινό, στις 6 το απόγευμα. Ο νικητής κάθε βραδιάς θα λάβει χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2020.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (10)

Εισιτήρια

Δεν έχουν ανακοινωθεί.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020