Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Σινεμά

ARTENS Cinema Nights: "La Nuit Americaine"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

ARTENS Cinema Nights: "La Nuit Americaine"

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 96'

Σκηνοθεσία: François Truffaut
Μουσική: Georges Delerue.
Παίζουν: Jacqueline Bisset, Valentina Cortese, Dani, Alexandra Stewart, Jean-Pierre Aumont, Jean Champion, Jean-Pierre Léaud, François Truffaut.

Η Artens θα παρουσιάσει, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, στις 20:30, την ταινία του Francois Truffaut Η Αμερικάνικη Νύχτα (La Nuit Americaine), που προβλήθηκε το 1973.

Με έναν τίτλο που σημαίνει την οπτική απάτη της κινηματογραφικής τέχνης, ο Φρανσουά Τρυφφώ φέρνει σε παραλληλία δύο κόσμους, τον μυθοπλαστικό κόσμο του δράματος μιας ταινίας, και τις ιστορίες των ανθρώπων που την κατασκευάζουν. Αυτή η έμφαση τόσο στην ένδυση όσο και στη γυμνότητα των πραγμάτων είναι μια ερωτική επιστολή του Γάλλου δημιουργού προς τον κινηματογράφο του Ζαν Ρενουάρ, αλλά και μια σειρά ερωτηματικών του ως προς το τι είναι αληθινό. Ταυτόχρονα, είναι ένα απίστευτα διασκεδαστικό γαϊτανάκι πολλών προσώπων και πολλών ιστοριών, μέσα και έξω από την κινηματογραφική οθόνη.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο εισηγητής των Σεμιναρίων Ιστορίας Κινηματογράφου της Artens Πάνος Παππάς.

Μέτρα Covid-19:
Για τις οδηγίες ασφαλούς λειτουργίας του χώρου, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό COVID-19, παρακαλούμε δείτε στο covid19.gov.gr

Ανακοίνωση: Λόγω των αλλεπάλληλων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, παρακαλούμε πριν την έξοδό σας να επικοινωνήσετε με το χώρο της εκδήλωσης μήπως υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, καθώς και για να βεβαιωθείτε για τα ισχύοντα μέτρα προστασίας.

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Κρατήσεις θέσεων: στο τηλέφωνο της ARTENS: 210 33 17 312
(καθημερινά 10:00 με 22:00) ή στο e-mail: [email protected]

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022