Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Απόκριες στην πόλη του Αγίου Δημητρίου 2020

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Απόκριες στην πόλη του Αγίου Δημητρίου 2020

0.0
Περιγραφή
Η εκδήλωση ακυρώθηκε. Ακυρώνονται για προληπτικούς λόγους όλες οι Δημοτικές καρναβαλικές εκδηλώσεις, λόγω του κοροναϊού.

Στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετήσιων εκδηλώσεων "Απόκριες στην πόλη", ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Αγίου Δημητρίου διοργανώνει και φέτος ένα εορταστικό τετραήμερο, στο κλίμα των ημερών, που ξεκινάει την Κυριακή 16-2-2020 με καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Ασύρματο, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, και ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα με τα παραδοσιακά κούλουμα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 16 Φεβρουάριου
Αποκριάτικη γιορτή - Καρναβαλίζοντας στον Ασύρματο
Πάρκο Ελ. Βενιζέλου (Ασύρματος) - Ώρα 11:00
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αγίου Δημητρίου μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος διοργανώνουν αποκριάτικη γιορτή στο πάρκο Ασυρμάτου με την συμμετοχή των σχολείων.
Η γιορτή ξεκινάει με το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και μέσα από γρίφους, σπαζοκεφαλιές, αινίγματα, προβλήματα κρυπτογραφίας, λογικής και γενικών γνώσεων οδηγεί στο χαμένο θησαυρό! Η γιορτή συνεχίζεται με καρναβαλική παρέλαση σχολείων και εργαστήρι χαρταετού, με τη βοήθεια του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αγίου Δημητρίου.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου
Μουσική στην παλιά Αθήνα
Στρογγυλό - Ώρα 18:30
Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια ρετρό, αρχοντορεμπέτικα, ελαφρολαΪκα με το μουσικό συγκρότημα Μουσικές Διαδρομές.
Τραγούδι - κιθάρα: Νίκος Βαρβαρέσος // Τραγούδι: Ιωάννα Κορδά // Πλήκτρα - Φωνητικά: Δημήτρης Παραράς // Μπουζούκι: Διονύσης Φραγκογιαννόπουλος // Κιθάρα: Λουκάς Κωνσταντινίδης // Βιολί: Νίκος Καραολάνης

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου
"Πες μου τ’ όνομα σου" του Φοίβου Δεληβοριά
Στρογγυλό - Ώρα 18:00
Ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Νεφέλη Φασούλη, οι μουσικοί τους, αλλά κυρίως τα τραγούδια τους τα παιδικά και οι παράξενες ιστορίες τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γνωριμίας με τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους, παρουσιάζοντας το βιβλίο "Πες μου τ’ όνομα σου."

Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου
• Μασκαρευόμαστε - Παίζουμε - Ξεφαντώνουμε
Πάρκο Ελ. Βενιζέλου (Ασύρματος) - Ώρα 10:30
Οι μασκαρεμένοι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με πρωτότυπα και ομαδικά παιχνίδια συνεργασίας στο πάρκο του Ασυρμάτου.
• Κούλουμα στον Ασύρματο - Ώρα έναρξης 12:00
Το μουσικό συγκρότημα του Σάκη Κωτσάκη, με την Φιλιώ Πυργάκη θα μας ξεσηκώσει στους ρυθμούς του παραδοσιακού τραγουδιού σε ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι.
Τραγούδι: Φιλιώ Πυργάκη, Σάκης Κωτσάκης, Ροδούλα Κουταλέλη (Λαϊκο) // Κλαρίνο: Δημήτρης Καρακώστας // Ακουστική κιθάρα: Παναγιώτης Καλαμπαλίκης // Σαντούρι: Κλέαρχος Κορκόβελος // Λαούτο: Κωστής Καλαϊτζακης // Τουμπελέκι: Σάκης Διονυσόπουλος // Φλογέρα: Αντρέας Νιάρχος // Μπουζούκι: Βασίλης Τσικώνης
Και όπως κάθε χρόνο, θα προσφερθούν παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017