Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Απόκριες 2020 στον Δήμο Νίκαιας - Αγ.Ι.Ρέντη

Νήπια (3 έως και 5 ετών), Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών), Έφηβοι (13 έως και 17 ετών), Παιδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις 2020, Αποκριάτικες μουσικές εκδηλώσεις 2020, Άλλες δωρεάν εκδηλώσεις, Δωρεάν παιδικές εκδηλώσεις

Απόκριες 2020 στον Δήμο Νίκαιας - Αγ.Ι.Ρέντη

0.0
Περιγραφή
Με μια Μάσκα θα ταξιδέψουν σε πρωτόγονους πολιτισμούς, θα περιηγηθούν στην Αρχαία Ελλάδα και θα καταλήξουν στη Βενετία. Το "Ταξίδι της Μάσκας" ξεκινά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί. Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη "χορεύει" και "τραγουδά" στους ρυθμούς της Αποκριάς έως την 1η Μαρτίου όπου και θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση στον Αγ.Ι. Ρέντη. Στην τελετή λήξης χιλιάδες φαναράκια θα φωτίσουν τον Αττικό ουρανό στην κεντρική λαχαναγορά. Η παρέλαση πληρωμάτων στη Νίκαια θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου. 

Κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, παραστάσεις ψευδαισθήσεων, διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού, συναυλίες, face painting και πειράματα από τον τρελοεπιστήμονα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. 

Αναλυτικό πρόγραμμα.

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)
Πρόγραμμα (2)
2 στην περιοχή ΑΘΗΝΑ

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017