Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Φύση - Οικολογία
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

0.0
Περιγραφή
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η άνοιξη φέρνει την χαρά των λουλουδιών και των αρωμάτων στην Κηφισιά, σε έναν θεσμό που γεννήθηκε το 1937. Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας. Αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών, που θα συνδυάσουν τη βόλτα τους σε έναν πανέμορφο χώρο με τις αγορές τους σε είδη και προϊόντα ανθοκομίας και κηπευτικής.

Η 67η Ανθοκομική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 6 Μαΐου έως 23 Μαΐου 2021, στο Άλσος Κηφισιάς "Δημήτρης Ζωμόπουλος".
Κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης, οι Φυτωριούχοι - Ανθοπαραγωγοί έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το περίπτερό τους, προβάλλοντας τα προϊόντα τους με εντυπωσιακό τρόπο, να συνομιλήσουν με το κοινό, να παρέχουν συμβουλές και να επιτύχουν πωλήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Δείτε που παίζεται (1)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (2)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΑΘΗΝΑ
Καθημερινά 10:00 - 22:00

6 Μαΐου 2021 - 23 Μαΐου 2021

Εισιτήρια

Η τιμή του εισιτηρίου εισόδου στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ορίζεται στο ποσό του 1,5€. Τις καθημερινές (από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή) η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό από την έναρξη της έκθεσης στις 10:00 μέχρι τις 16:00.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021