Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Παιδί

5ο Παιδικό Καρναβάλι του Μετς

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

5ο Παιδικό Καρναβάλι του Μετς

0.0
Περιγραφή
Το "Παιδικό Καρναβάλι του Μετς" επιστρέφει! Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, στις 11.30, θα πραγματοποιηθεί το "Παιδικό Καρναβάλι του Μετς" -με την υποστήριξη του εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου "Αρδηττός" και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού και του 123ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από τον πεζόδρομο της οδού Χαρβούρη και θα καταλήξει στο προαύλιο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, όπου θα ακολουθήσει party με φαγητό, ποτό, χορό και διαγωνισμό στολής. 

Το "Παιδικό Καρναβάλι του Μετς" υπόσχεται να δώσει ζωντάνια, χρώμα και να σκορπίσει καρναβαλική διάθεση στα γραφικά στενά της γειτονιάς του Μετς.

Για την παρέλαση του παιδικού καρναβαλιού προετοιμάζονται πυρετωδώς παιδιά και γονείς συμμετέχοντας στα εργαστήρια εικαστικών του ‘Αρδηττού’, αλλά και στις καρναβαλικές ομάδες των δημιουργικών εργαστηριών ‘Φτερό’ και ‘Μπλέ τελεία’.
Οι πρόβες της ορχήστρας βραζιλιάνικων κρουστών, για μικρούς και μεγάλους, από την ομάδα Batuca γίνονται φέτος στο 123ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών.
Μαζί μας θα είναι επίσης η ομάδα κρουστών ‘Τα κρουστά της Τάκη’ και η χορευτική ομάδα ‘Arte Brasileira Atenas’.

Η γιορτή ξεκινάει από την οδό Χαρβούρη 2, στις 11.30, με την Παρέλαση βραζιλιάνικων κρουστών & αρμάτων και καταλήγει στο 13ο Δημοτικό Σχολείο για ένα μοναδικό Party με μουσική, χορό, παιχνίδια, φαγητό. 

Που: από Χαρβούρη 2 προς 13ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Στίλπωνος 38) 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017