Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

0.0 ( από 1 χρήστη )
Περιγραφή
Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), διοργανώνει το 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2019 με αφιέρωμα: "Λογοτεχνία επί σκηνής", από 30/08-15/09/2019 στο Ζάππειο.

Ταξίδια του νου και της ψυχής, μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου, υπόσχεται το 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2019. Από τις 30 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, οι υπαίθριοι χώροι του Ζαππείου θα φιλοξενήσουν χιλιάδες τίτλους βιβλίων, με τη μυρωδιά του χαρτιού να μεθάει τους φιλαναγνώστες.

Το φετινό Φεστιβάλ Βιβλίου είναι αφιερωμένο στη λογοτεχνία, που εμπνέει και πρωταγωνιστεί στο θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική σκηνή.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου αφιερώματος, σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Θέατρο Τέχνης, θα γίνουν διαδραστικές συζητήσεις και ομιλίες, θα στηθούν στρογγυλά τραπέζια και θεατρικά δρώμενα. Έτσι, θα γίνει εύληπτη και κατανοητή στους επισκέπτες του Φεστιβάλ, η έλξη και η γοητεία που ασκεί η λογοτεχνία στις τέχνες, ανά τους αιώνες.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στο Φεστιβάλ Βιβλίου και θα παρουσιάσει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, θεατρικό αναλόγιο σε επιμέλεια της Αναπληρώτριας Καλλιτεχνικής Διευθύντριας, Μαρία Τσιμά. Ηθοποιοί της μεγάλης καλοκαιρινής παραγωγής του ΚΘΒΕ, "Ιφιγένεια η εν Αυλίδι" θα διαβάσουν αποσπάσματα από τα έργα που έχουν ανέβει στις σκηνές του ΚΘΒΕ. 

Μία Γιορτή, που θα χτυπά δυνατά στην καρδιά της Αθήνας, προσελκύοντας παλιούς και νέους φίλους του βιβλίου, σε μία όαση πνεύματος και πολιτισμού.  

Συνδιοργανωτές:
• ΣΕΚΒ - Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου
• Ζάππειο Μέγαρο

Υπό την Αιγίδα:
• Ελληνική Δημοκρατία - Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
• Δήμος Αθηναίων
• Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού / Hellenic Foundation for Culture

Στο πρόγραμμα του "48ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο" περιλαμβάνονται πλήθος εκδηλώσεων, μουσικές, θεατρικές και συζητήσεις.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των εκδηλώσεων θα μεταδοθούν και ζωντανά με Live Streaming από την Streamia, στη σελίδα Facebook του ΣΕΚΒ, του Bookia αλλά και βιβλιοφιλικών σελίδων, ομάδων, λεσχών, εκδοτών, συγγραφέων.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017