Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

2o Bio Festival

Φύση - Οικολογία

2o Bio Festival

0.0
Περιγραφή
Bio Festival
Ένα φεστιβάλ για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living!
Πρόκειται για ένα premium φεστιβάλ στοχευμένο στα βιολογικά προϊόντα, την υγιεινή ζωή.

Έχοντας σαν παρακαταθήκη την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη διοργάνωσή του, το 2ο Bio Festival, που θα πραγματοποιηθεί 6-8 Μαΐου 2022 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, αναμένεται ακόμα μεγαλύτερο και πληρέστερο. Με τη συμμετοχή 150 και πλέον εκθετών, τα περίπτερα των οποίων θα αναπτυχθούν σε 3.500 τ.μ., με ανανεωμένες οργανωτικές δομές και ακόμα πιο πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, θα αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό γεγονός και σημείο αναφοράς για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living στη χώρα μας.

H συμμετοχή 150 εκθετών -των σημαντικότερων παραγωγικών και προμηθευτικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων - θα αναδείξει το 2ο Βio Festival σε ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για 10.000 επαγγελματίες και καταναλωτές που αναμένεται να το επισκεφτούν. Οι εκθέτες λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Παράλληλα, θα αναδείξουν την γκάμα των προϊόντων τους σε ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό, το οποίο θα μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα απευθείας από τον εκθέτη κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΑΘΗΝΑ

Εισιτήρια

Η είσοδος για τους καταναλωτές θα είναι 3€ (η τιμή 2 εισιτηρίων θα είναι 5€) και για τους επαγγελματίες θα είναι δωρεάν.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021