Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
1ο Φεστιβάλ & Έκθεση Κόμικ / Εικονογράφησης "LF ZINE 2019"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
παζάρι (Διάφορα)
αφήγηση (Διάφορα)
1ο Φεστιβάλ & Έκθεση Κόμικ / Εικονογράφησης "LF ZINE 2019"
0.0
Περιγραφή
Το Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. του Δήμου Ελευσίνας διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη της Ελευσίνας σε συνεργασία με το Σύλλογο Κόμικς και Τεχνών ΕτουΚου και τις Εκδόσεις του Κάμπου, το 1o Φεστιβάλ & Έκθεση Κόμικ / Εικονογράφησης "LF ZINE 2019", ένα festival για να έρθει το κοινό της Ελευσίνας σε επαφή με μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες μορφές τέχνης παγκοσμίως.

To "LF ZINE 2019" είναι μία πολυθεματική εκδήλωση που εστιάζει στον χώρο της 9ης τέχνης και απευθύνεται σε λάτρεις των κόμικς, σε φίλους των τεχνών καθώς και σε δασκάλους, μαθητές, γονείς και παιδιά.

Στο "LF ZINE 2019" το κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με έργα εγχώριων δημιουργών της 9ης Τέχνης ενώ παράλληλα έχουν προγραμματισθεί σχετικά panels, workshops καθώς και bazaar βιβλίων κόμικς και άλλων συναφών με τα κόμικς αντικειμένων. Επίσης θα λειτουργήσουν εργαστήρια στους τομείς του σχεδιασμού κόμικς και την αφήγηση, για μικρούς και μεγάλους.

Στις εκθέσεις της διοργάνωσης θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία εικονογραφήσεων και κόμικς εντύπων ενώ στις 16 και 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί διήμερο bazaar δημιουργών με έντυπο κόμικ υλικό, posters, μεταξοτυπίες καθώς και τραπέζια με αντικείμενα σχετικά με τα κόμικς.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του "LF ZINE 2019" θα παρουσιαστούν δύο εκθέσεις, η έκθεση "Μονοσέλιδα", μια έκθεση κόμικ & εικονογράφησης 42 δημιουργών και η έκθεση "Συλλεκτικές αυτοεκδόσεις από το προσωπικό αρχείο του Μέλανδρου Γκανά" ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δύο προβολές animation: το πολυβραβευμένο "Agrinoui" καθώς και το "Stroutho" του Αλέξη Χαβιαρά.

Στα εγκαίνια του φεστιβάλ θα είναι μαζί μας ο γνωστός Παραγωγός, Dj και μουσικός, RSN!

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017