Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

10ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών "Τα 12 Κουπέ"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

10ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών "Τα 12 Κουπέ"

0.0
Περιγραφή
Ανακοίνωση: Η εκδήλωση ακυρώθηκε.

Δέκα χρόνια πρωτοποριακής καλλιτεχνικές δημιουργίας γιορτάζει φέτος το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών "τα 12 Κουπέ".

Τη φετινή χρονιά το Φεστιβάλ θα έχει 10ήμερη διάρκεια και θα παρουσιαστεί στην Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ από την Παρασκευή 22 Μαΐου έως και την Κυριακή 31 Μαϊου 2020.

Το μοναδικό παγκοσμίως πολιτιστικό σιδηροδρομικό Φεστιβάλ, που εμπνεύστηκε και καθιέρωσε η Τατιάνα Λύγαρη για την ανάδειξη και προώθηση των νέων καλλιτεχνικών δυνάμεων της χώρας, παρουσιάζεται ανελλιπώς από το 2011 στα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας – Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ προσφέροντας έως σήμερα ένα σημαντικό βήμα έκφρασης και δημιουργίας σε περισσότερες από 190 ταλαντούχες καλλιτεχνικές ομάδες. 

Πηγή έμπνευσης και πυρήνα του Φεστιβάλ αποτελούν τα 12 κουπέ (compartments) του New Wagon της Αμαξοστοιχίας, όπου οι καλλιτέχνες καλούνται να δημιουργήσουν καινοτομικά projects σύντομης διάρκειας(10-45 λεπτών) για μικρές ομάδες θεατών και να τα παρουσιάσουν καθημερινά επί ένα συνεχές δεκαήμερο. 

Νεανικές ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες από όλες τις μορφές της Τέχνης
(Θέατρο, Χορός, Μουσική, Εικαστικά, Φωτογραφία, Κινηματογράφος, Video Art κ.λπ.) που επιθυμούν να συμμετάσχουν, καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να δηλώσουν έγκαιρα και εμπρόθεσμα τη συμμετοχή τους, λόγω συγκεκριμένου αριθμού συμμετεχόντων. Εκτός από τον χώρο του New Wagon, οι performances μπορούν να φιλοξενηθούν και στα υπόλοιπα βαγόνια, στο υπαίθριο stage της Αποβάθρας, στο Cargo-Wagon και σε κάθε απρόβλεπτο χώρο της Αμαξοστοιχίας. Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Δεν έχουν ανακοινωθεί.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020