Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Πρωταγωνιστές στα έργα του είναι ζωγραφισμένες εφημερίδες ή περιοδικά σε σύνθεση και με διάφορα άλλα αντικείμενα.

85 φωτογράφοι συμμετέχουν σε έκθεση για το σύγχρονο δίλημμα επιλογής ανάμεσα στην ασπρόμαυρη και έγχρωμη εκδοχή της ίδιας φωτογραφίας.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα της ζωγράφου φιλοτεχνημένα κυρίως την προηγούμενη δεκαετία.

Ζωγραφικά και γλυπτικά έργα σε μικτή τεχνική, εξερευνώντας τον κόσμο που δημιούργησε ο καλλιτέχνης, ένα κόσμο κάθε άλλο παρά ρεαλιστικό.

Μία σειρά πορτραίτων που αποτυπώνουν μια πραγματικότητα της καθημερινότητάς μας.

Ο καλλιτέχνης προσπαθεί να προσεγγίσει το αντικείμενο, αλλά, κυρίως, να δώσει σε αυτό μια νέα διάσταση με γνώμονα τη φαντασία.

Συμμετέχουν οι: Σταμάτης Αθανάσουλας instamatick, Νίκος Αλιάγας nikosaliagas, Φώτης Βαλλάτος fotisvallatos, Κώστας Βογιατζής yatzer κ.ά.

Τον Οκτώβριο η Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα παρουσιάζει την ατομική, αναδρομική έκθεση του σύγχρονου Έλληνα γλύπτη Χρήστου Ρηγανά.

Συμμετέχουν μεταξύ άλλων: Ανδρουτσάκης Στάθης, Γκαρτσέα Έλενα, Δήμου Δημήτριος, Ζαμπούνη Έλενα, Καλαμάρας Φίλιππος, Καρβουνιάρη Γιώτα.

Η έκθεση είναι το αποτέλεσμα 8 χρόνων δουλειάς και αντανακλά τη μοναδική ατμόσφαιρα που αποπνέει η ιστορία της Κωνσταντινούπολης.

Ο Πολύβιος Γούζιος σχεδιάζει από τους εξώστες του Αστεροσκοπείου την πανοραμική άποψη της πόλης.

Η Θάλεια Βαλέτα ξεναγεί βιωματικά το κοινό χρησιμοποιώντας ως δυναμικά εργαλεία τη μυθολογία, τις τέχνες, το ρυθμό και την τελετουργία.

Η Λέσχη Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών προσκαλεί το κοινό στην έκθεση φωτογραφίας των μελών της.

Η Art Πρίσμα Gallery παρουσιάζει την σειρά με γενικό τίτλο "Θίασος Παραδοξοτήτων", της Κατερίνας Τσάμη.

Στην έκθεση αυτή η Γεγησιάν εκθέτει μέρος της δουλειάς της από τη Βενετία με τίτλο "A Small Guide to the Invisible Seas".

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν σχέδια, κατασκευές και ζωγραφικά έργα.

Πρόκειται για την τέταρτη ατομική του έκθεση όπου θα παρουσιαστούν μια σειρά έργων που δημιούργησε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Εκθέτουν οι: Γιάννης Αντωνακέας, Κατερίνα Δροσσοπούλου, Σοφία Κυριακού, Κρις Ρομπόρα, Κωνσταντίνος Μάντζαρης και Αφροδίτη Παπαδουλή.

Η ζωγραφική του Πέτρου Καραβέβα είναι παραστατική και ανθρωποκεντρική. Ο ίδιος την χαρακτηρίζει νεο-παραστατική και μη φωτογραφική.

Συμμετέχουν μεταξύ άλλων: Αλέξης Βισβίνης, Παναγιώτης Βασιλείου, Κατερίνα Βέλλιου, Βασίλης Διαμαντής, Μάρα Καλλίνικου, Νούτσα Τόιτζε.

loading